Att ha vab med den här.

 

Den här lille herren har haft feber sen igår och är hemma och river huset.

Ja, ni vet ju hur det är – barn i den åldern blir ju bannemig aldrig hängiga och utslagna vid feber som en annan; de springer tjoande och klättrar i bokhyllor och bygger tågbanor och hoppar i soffan även när de har 38,7 och istället rimligtvis skulle vilja nerbäddade och suga på en Piggelin.

 

 

Så vi håller oss sysselsatta kan man säga.

Idag blev det plättfrukost trots att det bara är tisdag för sånt får man göra med vabbande barn, och så försöker jag fresta med Greta Gris eller Lorax för att han ska varva ner lite då och då (med varierande resultat). Så istället får vi väl försöka ta itu med veckans andra tårta; en chokladbomb utan dess like med två bottnar och mycket smörkräm – för om det är något som håller hööm på samma plats under längre än en kvart är det att baka (yes, den förra tårtan var drömmen – ni ska få recept imorgon!).

 

 

Så det är alltså där ni hittar oss idag;

jag i mannens långkalsonger och jultröja, Noah i pyjamas, bakandes en chokladbomb i köket.

Rimlig tisdag ändå.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha vab med den här.

  1. Alltså, jag måste bara fråga, HUR håller du dig så slim och snygg efter all tårt- och bullaätande? Jag skulle ha gått upp typ 10 kilo efter alla bakverk ni bakat. 🙂

    1. Ha ha jag går säkert upp i vikt, det gör jag av medicinerna i vilket fall, men man äter ju inte en HEL tårta själv 🙂 Vi lyckas väl äta en halv ungefär, sen tar mannen med sig resten till jobbet. En tårtbit om dagen går lätt ner 🙂 Jag är inte så orolig för det där med vikten, man går upp ibland och ner ibland, min kropp brukar reglera det där ganska bra och något kilo hit eller dit gör mig inget alls. Kan tycka det är jätteskönt på ett sätt att ha gått upp lite av medicinerna, nu har brösten iallafall någon form av innehåll och består inte bara av hud 😉

  2. Mmm, konstigt det där med febriga barn. Hade en bild av hur VAB skulle bestå av att stryka en febrig panna och servera lite dryck, glass och frukt emellanåt samtidigt som man på sin höjd pysslar lite, läser eller tittar på tv (eller jobbar….) Not so med min lille herre heller, när han kom upp i treårsåldern började han i alla fall däcka (=sova) någon timme extra vid feber. Fram tills den åldern var det nästan full rulle som vanligt trots feber, möjligtvis kryddat av något mer gnäll och bristande tålamod. För övrigt också helt impad av hur ofta du kan äta tårta/godsaker och se ut som du gör. Men olika falla ödets lotter i genlotteriet, och det är sjukt befriande att läsa en blogg utan hangups på vilken typ av mat man ska äta.

    1. Men visst ÄR det så?! Noll gjort vid vabb fram till typ 3,5 års ålder. Och som sagt; samma energi bara skörare ❤️😂

  3. Dina barn har blivit så lika nu när Noah är lite större! Flera inlägg nu som jag verkligen fått tänka till vem det är på bilden.

  4. Jisses, han liknar verkligen Buse mer och mer, vissa foton när de är med en och en är det nästan så det är svårt att se vem det är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *