Att bygga en lampa.

 

Titta vilken pjäs jag hittade i blomsteraffären!

Jag såg den och tänkte direkt att det där är min nya vardagsrumslampa! Oh yes. Den där fick kånkas hem och så tänker jag att med jutesladdarna från Watt&Veke, lite nakna glödlampor och Världens Bästa Hantverkares hjälp så kommer den bli alldeles utmärkt där ovanför soffbordet; som en krans med hängande lampor i olika höjder. Älskar sånt; sånt man får skapa lite själv.

Jag har redan tvingat mannen göra en provisorisk lösning med ljusslingan i jute från Clas Ohlson för att få en idé om slutresultatet och det blev jättefint! Lyser för svagt nu såklart, men man får en känsla för hur det kommer bli iallafall. Ska visa sen.

Nu ska jag ta ett bad och försöka lossa på spänningarna i nacken som gör mig tokig.

Ses imorgon igen!

 

1 kommentar till “Att bygga en lampa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg