Att ha Hitchcock igen.

 

 

Okej, jag ber om ursäkt på förhand för mängden bilder i det här inlägget men HAN VAR SÅ SÖT!!! och vädret var alldeles p e r f e k t och solen stod alldeles precis där den skulle och snön reflekterade så som bara snö kan göra och ja – det var helt enkelt alldeles optimalt fotoväder.

Såna gynnsamma förhållanden får man så himla sällan så jag är superglad att kameran var med. Jag och Noah hade nämligen bestämt oss för att mata änderna och han är ju som bekant helt orädd för när-fladdrande fågelvingar och pickande näbbar så det är bara att ge honom lite fågelmat och så sköter han resten själv.

Bildregn? Javisst:

 

 

 

Och ja, precis sådär vackert kan det vara en gnistrande kall dag när både solen och snön får vara framme samtidigt, den lilla människan är glad, måsarna livliga och Ystad alldeles stilla.

Vintern, alltså.

Ibland är den bra makalös.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha Hitchcock igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *