I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att förändra med enkla medel.

 

 

Jag vet inte om ni ser det – men jag har gjort en förändring på Noahs garderob.

De gamla knopparna var så tråkiga, så jag hittade ett par vackra, grenliknande knoppar på Clas Ohlson i mässing – och de satt som en smäck! Lättare att greppa än de runda som var där innan, och sådär perfekt vimsiga som jag gillar.

 

 

 

Just nu har de 20% på just knoppar och handtag – perfekt om du snabbt vill förändra en möbel eller helhetsintrycket i ett kök. De jag har på Noahs dörr hittar du HÄR men de hade även nästan exakt likadana som de vi har i köket (här ser ni alla som finns) till ett riktigt bra pris.

 

 

 

 

Inne i garderoben gömmer sig något annat smart!

 

 

 

 

Vansinnigt praktiska och stapelbara förvaringslådor i plast!

Det är lådor från Clas Ohlsons SmartStore som är på upp till 30% fram till 6 mars. Kanske inte de vackraste i världen, men mannen hamstrar såna här till källaren och garaget och jag tyckte att de var perfekta att förvara sommarkläder, plagg Noah ännu inte växt i och annat i. Inne i garderoben syns de ju inte i vilket fall, men sväljer mycket och tar liten plats = win win.

Och det var lite inspiration på hur du med hjälp av nya knoppar kan förändra ett helhetsintryck det!

Målarfärg och knoppar/handtag kan få vilken möbel som helst att kännas som ny igen.

 

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att förändra med enkla medel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *