Att ha den obligatoriska fredagsblomman!

 

 

Joho, klart det ska bli en fredagsblomma!

Eucalyptus och tistlar står kvar med några seglivade nejlikor, och så fick jag nya nejlikor av mannen i onsdags i en underbart smutsig blekrosa nyans (är inte så mycket för rosor som ni kanske vet). Och pioner! Men de var för korta för att göra sig bra just i den här buketten, så de har fått en alldeles egen vas att nicka i.

 

 

Alltså det är så v a c k e r t med blommor! Har ju varit bortskämd med en bukett där på bordet i flera veckor nu, så det kommer bli fasligt tomt när den inte längre uppdateras.

Och så är det fredag, ja! Jag är helt dagvill eftersom vi tog en dag ledigt i förrgår, men nu är det snart helg på riktigt och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på?

 

 

Noah tycker vi ska bada iallafall. Får se hur det blir med den saken.

Ha en underbar fredag vänner!

Det ska vi försöka.

4 kommentarer till “Att ha den obligatoriska fredagsblomman!

  1. Tänker på en makalös florist när jag ser din bukett, Blomsterfrid på Instagram. Speciellt hans brudbuketter är ljuvliga, spretigt och vackert!

    Ha en underbar helg och tack för att du förgyller var dag!

  2. Hej Emma!
    Jag har följt din blogg länge och älskar ditt språk och dina vackra bilder. Jag undrar om du har några bra tips till en som precis startat sin blogg? Hur gör man för att nå ut till så många som möjligt och vad är viktigt att tänka på när man är nybörjare på det här med fotografering?
    Kram

    1. Vad det gäller att nå ut så är det att synas så mycket som möjligt 🙂 Kommentera hos bloggar, sprid dig själv. Och ha T Å L A M O D – det ligger så mycket mer tid och arbete bakom än man först förstår. Och gällande fotograferingen; öva öva öva. Se på youtube-videos om hur man gör olika saker, det är ett bra sätt att lära. Hitta din egna stil, den som är du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg