Att ha veckans bästa dag!

Innehåller sponsrad produkt

 

 

Och så blev det veckans bästa dag!

Jo, jag tycker nog att lördagar trumfar alla andra dagar; mest för att det är mitt i helgen (man har en ledig dag kvar) och för att man vaknar upp till en dag tillsammans för första gången på en hel vecka. Finemang, med andra ord.

Ikväll har Mathilda, Lena och Carl-Otto ett event på Hotel Adlon i Malmö och jag hoppas kunna gå för att stötta mina vänner, men det får dagsformen bestämma – efter en dag vet man inte riktigt hur armen beter sig helt enkelt och så är det med det. Det utlovas glitter och paljetter, men framförallt är det ju en chans att hänga med världens bästa personer och det tackar man inte nej till om man inte måste.

 

 

 

Noah har fått en spegel (av Newport Home) och spenderar en himla masa tid med att spegla sig, göra grimaser, byta bland omklädningskläderna och prova hattar numera, och det är nästan så man kan dra fram en stol och bara sätta sig och titta på honom i en evighet – rena rama underhållningen.

 

 

Pratade med mamma igår och hon berättade att i Småland snöade det, och jag blev lite avundsjuk. Här har tögraderna kommit smygande igen, fåglarna har börjat vakna (töväder har den effekten) och nu kan man helt enkelt inte låta bli att tänka på vår när man gläntar på ytterdörren trots att februari inte ens är slut och det i vilket fall är för kallt för cirka 80% av vårkläderna som väntar i garderoben.

Gud vad flummigt detta inlägg blev då? Sorry. Skyller på lördagskänslan och plusgraderna.

Nu tar vi lite ledigt, va?

 

1 kommentar till “Att ha veckans bästa dag!

  1. De 15-20 cm vi fick här i Paris, stannade nästan i en vecka!
    Så mycket snö har vi nog inte fått på 5-6 år 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg