I annonssamarbete med EFI

Att bli silkeslen.

 

För fyra år sen gjorde jag mitt allra första samarbete med EFI, och testade därmed deras rakhyvlar för första gången. Jag blev g a l e t positivt överraskad då; jag hade kört med de där vanliga två-trebladiga sakerna i flera år och det här med fyra blad och inbyggt raklödder var något helt nytt och fantastiskt. Och sen dess har jag faktiskt använt EFI de perioder jag inte vaxat; för jag har bannemig inte hittat en bättre rakhyvel.

 

 

Därför var det inte svårt att tacka ja till ännu ett samarbete, med deras Intuition Sensitive Care.

Denna hyvel består även den av 4 Wilkinson-blad, omslutna av en raktvål full med Aloe Vera, Vitamin E och Provitamin B5 för att ge en nära rakning utan irritation. Du behöver alltså inget lödder med de här hyvlarna; bara vatten. Tvålen blir som en gelé på huden kan man säga, och löddrar under tiden du rakar.

 

 

Såhär ser den ut!

Ni ser bladen där i mitten och det vita runt om är alltså raktvålen. Bara att blöta benen med vatten och köra loss.

 

 

Det jag verkligen gillar med den här hyveln är att den är rejäl – den är lätt att hålla i (inget litet fjuttigt skaft) och det känns som den tar stora områden i taget.

 

 

Och efteråt är benen som insmorda tack vare raktvålen, man blir alltså inte sådär torr och lite irriterad som man så lätt kan bli av hyvlar med färre blad.

 

 

EFI:s hyvlar kan man prenumerera på och få hem nya blad med jämna mellanrum om man vill.

Om ni själva vill testa kan man få ett provpaket för portot på 19 kronor (man blir abonnent men det går att avbeställa fler inom två veckor om man nu inte vill ha mer) HÄR. I provpaketet får du själva hållaren och två stycken refiller – det är en hel del rakning bara där. Väljer man att fortsätta sin prenumeration får man en ask med sex bladrefiller var fjärde månad, så man aldrig behöver använda slöa blad eller sträcka sig efter mannens rakhyvel i duschen.

Om du är trött på slöa blad eller torr, stram hud efter rakning är detta värt att testa! För mig var det milsvid skillnad i känsla med EFI, utan tvekan.

I reklamsamarbete med EFI

 


8 kommentarer till “Att bli silkeslen.

 1. Jag tyckte att den där var helt värdelös och luktade äckligt 😂
  Efter att du tipsade första gången kör jag också efi. Men jag tänker hålla mig till hydro silk och inte prova massa nya konstigheter…
  Kram

 2. Ähum, funkar den för mer intim rakning också? Har ingen bra lösning för de områdena …

  1. Alltså det beror nog lite på hur intimt du vill raka så att säga ha ha. Den är ju så bred med raktvålen att jag kan tänka mig att små skrymslen blir svårt men större områden går lätt 🙂

   1. Haha, då fattar jag 🙂 de har ju en sån där liten variant också, men två prenumerationer blir lite dyrt för min smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg