Att ha stjärnor och månar.

 

Ja, det är ett visst överskott av stjärnor och månar inne hos Noah – men varför inte? Det är ju vackert och ett enkelt sätt att skapa lite mer känsla och när han älskar stjärnor är det väl klart att han ska ha det. Såna där girlanger som jag hängt upp i taket tror jag att jag köpte på Ebay inför nåt kalas, men såna är superenkla att göra om man är lite pysselsugen och äger en symaskin; bara att klippa eller stämpla ut valfritt motiv i valfritt tjockare papper och sen sy fast det på slingor i den längd man vill ha.

På tal om kalas – Noah fyller ju år snart! Eller snart och snart, två månader kvar, men det slog mig häromdagen och eftersom mycket tar så himla lång tid på sig att komma när man beställer från eBay så var det lika bra att få det gjort. Jag frågade Noah vad han ville ha på sitt kalas och han sa FISKAR!, uppenbarligen fortfarande påverkad av den häftiga upplevelsen på Den Blå Planeten, så det blir lite ”under havsytan”-tema på hans dag helt enkelt. Sjöjungfrur, fiskar och en och annan sköldpadda får vara med och skapa kalaskänsla och så får jag väl se om jag kan baka något flådigt att dekorera med en krabba eller nåt. Blir säkert bra det där.

Men nu ska jag ta med hundarna ut på promenad i vintervädret! Då får man verkligen känna att man lever, det är inte klokt vad det är isigt i vindarna och Spöket går med magen så högt uppdragen att hon liknar en räka.

En isig tisdag helt enkelt.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg