Att försöka planera för påsk.

 

På soffbordet står det nu körsbärskvistar istället för magnolia och väntar på att blomma.

En magnoliakvist finns i och för sig kvar, jag hade inte hjärta att kasta ut den när den gav så vackra gröna blad, men resten är körsbärskvistar och även om det inte är årets påskris så kan man inte låta bli att tänka på påsk. Förra året var vi ju i Drömmen på påsken och öppnade upp för säsongen, men än så länge ser det väldigt dystert ut när man kastar en blick utanför fönstret.

Men vem vet? Kanske blir det plusgrader och barmark tills dess. Konstigare saker har hänt.

 

 

För jag vill SÅ gärna fira påsk i Drömmen även i år;

jag har en påskdukning i åtanke som jag skulle vilja testa och den kräver ett stort bord, jag saknar rummen och dofterna och skogen, jag längtar ihjäl mig efter mina rosor som behöver stagas upp redan i år eftersom de växt så mycket och det står ett fiskespö i kontoret och väntar på att få användas. Jag är så redo man bara kan bli på att få vår och kunna starta upp det där Drömmenlivet vi alla tycker så mycket om för 2018.

Idag åker mamma och Göran vidare till YSB (inte så långt) och huset kommer bli tomt igen, men bortsett från det ser jag fram emot en ny vecka – mars känns som en bra månad och som dessutom är startskottet på något ännu bättre.

Jo. Vi säger så tycker jag.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att försöka planera för påsk.

  1. Åh, den känslan när landet öppnas. Längtar ihjäl mig till mitt Lavendelbo. Påsken firas alltid där, som ett startskott för säsongen!

  2. Jag har kikat runt bland lite olika bloggar nu och våren verkar verkligen vara efterlängtad av många! För mig med, jag vill bara ha vår nu nu nu!!
    Jag älskar för övrigt väggfärgen hemma hos er, supersnyggt!

    /Sandra http://kojatillslott.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *