Att ha en scarfdag!

 

Idag är det dags för öronbesök för Leo, ute är det dimma och töväder (uärk) och det är en riktig scarfdag!

Ni vet; en sån dag när man absolut inte orkar fixa håret och/eller det blir så småkrulligt av det fuktiga vädret i vilket fall, så man får ta till något annat form av medel för att ändå känna sig hyfsat fin. Sjalar eller scarfs är toppen för sånt tycker jag – med en scarf kan man snabbt hålla håret på plats och förvandla en dålig hårdag till nåt roligare. Såhär brukar jag ha dom i håret om det inte är sommar; ett varv runt och sen ner i knuten. Är det sommar eller om jag är utomlands täcker jag gärna hela håret så det skyddas från solen, men den här årstiden har man ju knappast det problemet.

Långa, lite tunnare sjalar funkar bäst för mitt hår eller min huvudform; då blir det inte så tjockt liksom. Plus att såna sjalar kan man ju ha till allt möjligt och inte bara hår; som skärp eller att knyta runt handtagen på en väska eller ha runt halsen för den delen (denna i silke med grönt mönster finns här). Ska visa hur jag mer brukar använda den – finns ju en miljon användningsområden för en bra scarf!

Men nu – mot örondoktorn för koll, och för att höra vad vi ska göra med det rör som sitter kvar.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *