Att ha årets påskägg!

 

Och såhär blev årets påskägg!

En kanin till Noah och en blomsteräng till Leo – samma ägg som förra året men i annan skepnad. Bara ett nytt lager färg och nya dekorationer och så blev det två stycken individuella små skattgömmor fyllda med godis, böcker, små leksaker och annat som kommer hålla de där två sysselsatta mer eller mindre hela dagen.

 

 

Lite tyg och kartong blev kaninöron, en garnpompom svans och så bara att rita dit ögonen och munnen till Noah. På Leos vek jag silkespappersblommor och limmade fast – det är ju inte så knepigt att vika när man fått in tekniken, tror jag vek 200 såna till vårt bröllop (vilket gjorde mig så mätt på silkespappersblommor att jag nog inte vikt en enda sen dess förrän nu).

Nu ska påskharen gömma dom här inne i huset (slaskig snömodd deluxe ute) och så kan påsken börja!

Hoppas ni får en riktigt, riktigt fin påskafton.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha årets påskägg!

  1. Fina ägg, kul med åtetanvändning. Och vilja blommor! Skulle själv vilja kunna vika dylikt vackert:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *