Att ha det ljuvligaste av väder!

 

Alltså? Vädret? Man tror ju inte det är sant!

Idag har vi FJORTON grader och jag svettades i min stickade tröja när jag hämtade Noah på förskolan, igår hade vi det lika ljuvligt och släpade fram grillen för årets första grill-mat. All kol var slut i butiken – då vet man att det blivit vår. Folk grillar som galna.

 

 

Som tillbehör gjorde jag det godaste vi vet;

paprikor fyllda med ost (Philadelphia + mjuk vitlöksost + riven ost) som man lägger på grillen tills de blivit mjuka, sparris med massa smör och flingsalt (och hyvlad parmesan efteråt) samt tomat i balsamvinäger. Så fräscht och funkar till allt! Hade vi kommit på det där med grillningen tidigare hade jag gjort Sylvis sommarsallad med mango, koriander och chili men nu dög det här utmärkt.

 

 

Det var utan-jacka-luft ute och krokusarna har exploderat i trädgården.

 

 

Omnomnom.

 

 

Ja, tänk att det blivit den tiden nu?!

Jag måste gå igenom killarnas garderober ikväll för nu kan de tjocka tröjorna och termobyxorna packas undan och jag tror att båda två har växt ett snäpp så det kan bli dags för lite nya vårkläder – skor till Noah, t-shirts och jeans till Leo och så några tunnare tröjor att skala av när det blir varmare. Och imorgon kommer Nelly och sover över! Jag har utlovat morotskaka bland annat, och så tar vi väl pojkarna och hittar på något kul. Inte varje dag man får en Nelly som övernattningsgäst mitt i veckan så det gäller att maxa tiden totalt.

Men vädret, alltså? Man väcks ju på nytt.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha det ljuvligaste av väder!

  1. Hej! Så himla härligt det ser ut! Jag undrar var era fina utemöbler är ifrån? Är på jakt efter något liknande 🙂 tack för en härlig blogg!

  2. Men visst var det helt underbart igår.
    Av någon anledning trilladenjag in på ett av dina gamla inlägg från 28:e januari 2017. Och på de bilderna hängde underbara durkslag. Var har du köpt dem?

  3. Hej du härliga inspiratör! Får man lov att fråga vad din fina vita tröja är köpt. Den var väldigt snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *