ATT RÄKNA NER DAGARNA.

 

Det har bara gått 2 dagar sen vi kom hem, men vi räknar redan ner dagarna för att komma tillbaka.

Jag hoppas kunna starta helgen tidigt även den här veckan och få köra upp redan på torsdag med barnen, men det är inte riktigt säkert ännu. Det ska bli upp mot sjutton grader lovar väderappen och jag börjar nästan hyperventilera av ren och skär pepp – jag vill åka till plantskolan och botanisera bland kryddorna och fylla bilen med nytt till odlingslådorna på vägen upp. Och så vill jag skruva ihop planteringsbord, borsta trappan, se om växthuset kan få alla sina glas, höra pojkarna leka nere vid den lilla stugan och kanske, kanske få komma ner och fiska. Kastfiske kan jag ju glömma nu med armen, men meta kanske kan gå? Vi får se.

 

 

Och så vill jag göra klart hallen!

Vi startade att måla den förra helgen (eller vi och vi – jag startade bara för att konstatera att jag kan ju för tusan inte stå på stege och måla med min högerarm och så fick den stackars mannen ta över). Steg två är att sätta små hyllor och mer krokar så att det är enklare att hänga av sig när man är många i huset.

 

 

Jag vill bara ha livet där, helt enkelt. Allt som Drömmen innebär. Att använda kroppen på ett annat sätt, ha små projekt, bli värmd av solen, elda i kaminen (någon vecka till kommer den allt behövas) och njuta av den frihet som både hundar och barn får där på något vis.

Mm.

Men nu; tisdag och väntande Nelly-besök! Finfint det också.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “ATT RÄKNA NER DAGARNA.

 1. Lyllos er i södra delen av Sverige!
  Här i Gävle är det vinter kvar säger mor…
  …odlingslådor fulla med snö, fröpåsar som skriker i lådan att de vill sås, NU men nej, inte än, å luktärtorna hur blir det med dem i år?

  Så Lyllos er! Sååå avis men blir såååå peppad av ditt hoppfulla inlägg
  Kram

 2. Flytt ditt da vel? Det ser fantastisk ut der. Leve i ett med naturen og det gamle. Jeg hadde flytter dit permanent om jeg kunne ❤. Nyyydelig. God vår ☺

  1. Nej det är inget åretruntboende 🙂 Jag hade gärna flyttat till Småland men då får det bli ett annat hus som är anpassat som åretrunt-bostad, men just nu i livet passar det inte riktigt att byta landskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *