Att ha en februaridag i datorn.

 

Godmorgon!

Hittade några bilder från februari, snart två månader sen, i datorn när jag letade efter kort att framkalla och kom på att de här har ni ju inte sett! Det var en av de få dagarna det faktiskt kom snö, innan vi fick den på riktigt, och det var skymningsljus och alldeles vansinnigt vackert nere vid stranden och pojkarna var glada över att det faktiskt singlade ner en eller annan flinga i luften för en gångs skull.

Så hundra bilder på snöflingestrand coming up!

 

 

Två månader sen och känns som en evighet?

Igår var vinden kylig men annars har man sen helgen kunnat gå utan jacka, flingorna är borta och av snön syns bara torra små spår i vissa dikeskanter där den legat för tjock för att kunna smälta, gräsmattan är full av snödroppar, i helgen lovas det rekordväder och än viktigare; det är närmare att stranden kommer användas till bad eller picknick än att den används som snöpiratskuliss igen!

Ibland får man påminna sig själv om de små sakerna. Att det går framåt även när det ibland kanske inte känns.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha en februaridag i datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *