Att ha haft besök!

 

I förrgår var Nelly här!

Ett mitt-i-veckan-besök av Världens Bästa Nelly är inte fy skam, och det firas bäst med ett besök på Olof Viktors för fika och snackande. Ni som ska till Ystad på besök bör absolut ta en sväng inom Olof Viktors, eftersom det är det man gör – och man gör det för att de har världens i särklass godaste bakverk och mackor.

 

 

Och för att det är vackert!

Mängder av folk under högsäsong såklart, men den här årstiden en vardag kan man få något så sällsynt som ett snudd på tomt fik att sitta i.

 

 

Morotskakan är episk. Noah är typ byggd på deras morotskaka, blev några såna när han låg i magen.

Så vad gör man mer när man får besök? Man fikar som sagt, sen åker man hem och snackar ännu mer om vad som hänt sen sist, man lagar en pasta med chili och vitlök till middag och så pratar man lite till. I vanlig ordning hade hon små presenter med till pojkarna så det blev nästan som julafton, och när timmen blev sen bäddade vi till henne och så sov hon över. Hur lyxigt är inte det – vänskapsbesök sådär en vardag?! Som en lördag mitt i veckan.

Idag hade jag lite lösa planer på att tjuvstarta en Smålandshelg men det får snällt vänta tills imorgon för jag kommer nog helt enkelt inte hinna (och så ska jag försöka spela in en sminkvideo till er igen, det är många som har efterfrågat en sådan, men det blir nog först nästa vecka).

Detta blir en högst ordinär torsdag helt enkelt, utan Nellybesök eller Drömmenfarande. Det går ju bra det också.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha haft besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *