Att gå från detta till något annat.

 

I lördags var det strålande sol igen och vi hälsade på Mormor&Göran, och pojkarna passade på att spana efter fiskar från bryggan och fråga när vi kunde paddla kanot. Idag vaknar vi upp till åska så tung att vi först trodde det var lastbilar som körde förbi utanför och skakade husen – och blixtarna lyser upp himlen med jämna mellanrum. Men inget regn ännu, bara den torra åskan och en himmel som är alldeles blyertsgrå borta i horisonten.

 

 

Då är det trevligare att tänka på sol och brygga.

Inte för att man förväntar sig fortsatt sommar i april, men man blir ändå lite extra yrvaken när kontrasterna är så stora. Så himla tacksam över att april bjöd på den här helgen dock; nu har man fått en skjuts energi som bara sol kan ge.

 

 

Man måste ju känna på vattnet också, om det är kallt eller om det går att bada (det går INTE att bada).

På fredag fyller för övrigt den här killen tre år! Vi står fortfarande lite och väger var vi ska spendera födelsedagen; Småland eller hemma, men eftersom Noah älskar Drömmen finns det en stor chans att det blir där. Beror lite på vädret också (han får ju ett firande hemma också i vilket fall där de som bor närmre här kan komma, nästa år är nog lagom att starta att bjuda in barn men hittills är födelsedagarna bara med vuxna). Ett av köksskåpen agerar som förvaring åt hans kalaspynt, men i veckan blir det ut och hitta födelsedagspresenter samt ingredienser till önskad tårta.

Men idag är det åska och Tant ska till ortopeden i Malmö och regnet hänger tungt i molnen som om det väntar på att proppen ska dras ut så det kan börja falla.

Ja ja. Passande måndagsväder kan man ju tycka.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att gå från detta till något annat.

  1. Min son blir också tre år på fredag. Har noterat att du alltid verkar komma på så mycket bra presenter, pynt och firande i allmänhet. Kan du inte dela med dig lite om planer inför födelsedagen redan nu innan (så jag vet vad jag själv kan hitta på). Vad satsar ni på i presentväg? Hoppas att det går bra hos veterinären!

    1. Det blir undervattenstema i år 🙂 han var så pepp efter den blå planeten så det kändes passande. Presenter är SVÅRT men blir nog nåt med babblarna och nån form av fordon som låter ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *