I annonssamarbete med AGNESAMELIA

Att ge 30% på väldoft och guldkanter!

Om du vill fylla på tvättstugan med lyxiga tvättmedel, handla ett nytt schampo till hunden, köpa en efterlängtad tvål eller bara gå loss på doftljus från de allra härligaste varumärkena så är det verkligen läge nu! För i samarbete med AgnesAmelia har ni 30% på hela deras sortiment med koden Emma till och med 30 april! Där inne hittar du som bekant L:A BRUKET, Durance, Voluspa, Washologi, Meraki med mera! Ovan är några av mina favoriter – det där Merakibalmet gör magi på röda barnkinder och är det enda som fungerat på en superkänslig Noah, köper alltid två såna åt gången. Durance doftljus vanilj är en hit och linnevatten från Washologi doftar ljuvligt när man sprayar lakanen. Och så det bästa hundschampot såklart.

Som sagt; 30% på allt april ut med koden Emma, och hela utbudet hittar du HÄR.

Ho hooo!

I reklamsamarbete med AGNESAMELIA

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *