Att ha dagen innan någons treårsdag!

 

Godmorgon!

Och idag säger jag godmorgon med lite kort från Noahs rum – han fyller ju faktiskt hela tre år imorgon (eller tre gånger gammal som han själv svarar när han frågar). Igår var jag inne i Ystad och handlade lite presenter, men det är bannemig inte lätt till en treåring. Han har ju inga uttalade intressen mer än a) böcker som låter b) babblarna c) motorfordon d) kommunala transportmedel e) en blandning av c och d som låter och så slutligen f) polis/brandman/ambulans – förmodligen för att de är just e; fordon som låter. Och eftersom han haft exakt samma saker han tyckt om sen han var typ ett har man ju haft lite jular och födelsedagar att redan ge de här sakerna och jag kan inte riktigt motivera ännu en traktor till samlingen om vi säger så. Så det var inte världens lättaste jobb igår.

 

 

Här är ju en del av samlingen fordon som låter alternativt traktorer (och en period var lastbil fantastiskt). Suck. Så igår försökte jag tänka utanför boxen och hittade ett pussel med 15 bitar, ett babblarna-ritblock, pennor, klistermärken och en bok som spelar musikinstrument. Och så en bärgningsbil eller vad det nu var med en väldigt enkel fjärrkontroll, och den VET jag att han kommer älska. Ett fordon får vara okej. Sen kommer ju farmor&farfar och mormor&göran och vänner och gud vet alla som skämmer bort våra killar i vilket fall, så om jag inte har helt fel kommer han få sin beskärda del av motorer.

 

 

Allt pynt jag hade tänkt och har införskaffat på Ebay sen månader tillbaka (räkna alltid med 2 månader så är du säker på att det hinner komma, även om man beställer från UK så kan det ta lång tid ibland) ligger och väntar, och jag är så uppskruvad över ett stort jobb jag håller på med just nu att jag igår låg och funderade på hur tusan jag skulle fästa mina girlanger i Drömmen där det är hundra meter till tak och bara en lampa ett använda sig av tills jag kom på mig själv och fick föra en inre dialog om att tagga ner; det är bara ett treårskalas. Jag bara lever, äter, andas och drömmer miljöbygge just nu och då är det lätt att spåra ur tankemässigt i allting annat.

Men iallafall.

Idag är det en massa jobb för att kunna slippa en massa jobb imorgon och åka tidigare till Småland. Sen bannemig ska det bli helg!

Och Noah ska fylla tre.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha dagen innan någons treårsdag!

  1. Noah har ju ett sånt drömmigt mysigt rum som jag bara skulle kunna drömma om att få till haha. Vi har blåst ut lilla dotterns rum totalt så om några veckor när det är klart så ska jag göra ett försök om att få det mysigt iallafall 🙂 Jag inspireras utav dig iallafall och önskaratt jag vore hälften så kreativ
    https://lotte4.blogspot.se

  2. Alltså din frisyr på din nya header ( heter det så:) Så snyggt! Hur gör du för att få det så? Vore drömmen att få till nått sånt, men har lite uppklippta längder o då funkar det kanske inte! Tack för en mysig o inspirerade blogg/Eva

  3. Alltså tänk att han fyller tre år! Kommer ihåg det som igår, när jag skickade ett mail till dig typ vid denna tid gällande min (fantastiska) upplevelse av kejsarsnitt och önskade dig detsamma! Stor kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *