Att ha bytt server, bekämpat baciller och njutit körsbärsblom.

 

Jodå, även vi har körsbärsblom!

Fast inte pastellrosa tyvärr, bara vita, men trädet är gigantiskt och väldigt vackert när det väl blommar. Och på himlen bakom kan ni se vädret vi fått njuta av de senaste dagarna – det har varit helt galet? Idag ser det ut att bli sommar igen, men jag har dragit på mig en halsfluss verkar det som så för min del blir det inte ledig-dag-med-familjen utan mer ligga-inne-och-äta-medicin-för-att-bli-frisk.

Världens sämst tajmade halsfluss också, I shit you not.

 

 

Titta!

Alldeles fluffigt och mjukt.

 

 

Så fluffigt och mjukt att jag var tvungen att knipsa av några grenar och ta med in för att ställa på köksbordet.

Just det; vi har bytt server med mera så bloggarna har strulat det senaste dygnet men nu tror jag att allt ska fungera? Iallafall för er? Jag har lite småfix kvar som jag kan se, men jag tror att det från er sida ska vara okej. Skriv gärna annars om något inte funkar, glöm inte att också skriva om du ser från mobil/dator samt vilken webbläsare. Tusen tack för hjälpen med det.

Men annars är alltså status sommarvärme, klämdag och halsfluss. Kanske inte den bästa av kombinationer men det är inget att göra åt. Bara jag mår bättre tills nästa vecka, tack.

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att ha bytt server, bekämpat baciller och njutit körsbärsblom.

  1. Halsfluss!? Bluttanblä för dålig tajming! Hoppas medicinen gör underverk snabbt och fort.
    Hos mg funkar det finfint att läsa din blogg igen på telefonen. Ett stort hurray för det! Krya!

  2. Funkar både på mobil och datorn igen. Härligt. Såg dock att tidigare kommentar jag lämnat försvunnit. Kram

  3. Elsa Entuorage sidan går inte att klicka på er och få ngn uppdatering.Man får googla på er var och en.Webläsare Safari och IPad Med vänlig hälsning, Ann-Katrin

      1. Vet inte vad Cache är hittar inte det på min IPad,Går man in på EE så når man alla utom din blogg/Tråkigt Med vänlig hälsning, Ann-Katrin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *