Att ha en helrenoveringsdag.

 

Hej onsdag och sommarvärme!

 

Den här lilla filuren med nyvakna ögon och morgonfrisyr hade ännu en av sina ytterst behagliga karatenätter där han sov mellan oss och väckte mig ungefär 20 gånger med en sidospark i ansiktet. Gud alltså, värsta sättet att vakna på. Och var det inte karatesparkar så hade han lyckats kasta ka-ka (kaninen) över mig så den landat på golvet, sen var hela familjen involverad mitt i natten med att leta efter den där j*vla kaninen så vi kunde somna om. Vissa nätter är verkligen ett skämt när man är småbarnsförälder.

Men iallafall! Idag har det hunnit bli onsdag, sommaren har kommit denna veckan och jag ska arbeta undan så mycket jag bara kan de sista dagarna för sen jobbar jag på annan ort i två veckor och kommer inte hinna göra ett dugg mer än mitt uppdrag. Phju. Men i eftermiddag ska jag ha helrenoveringsdag; det vill säga att jag ska in till Emelie och färga utväxten (av gråa hår) vilket verkligen behövs efter några månader sen sist, sen ska jag färga bryn, och sådär hos Lotta. Försöker ofta trycka in allt på en och samma eftermiddag/kväll typ varannan, var tredje månad för att inte sprida ut det så fasligt – det enda jag gör regelbundet är ju ansiktsbehandlingar.

Så det blir en skön avslutning på en intensiv dag och en aningen sömnstörd natt, vilket alltid är uppskattat. Inatt hoppas jag på lugnare sömn, mindre gråa hår och snygga bryn.

Inte så mycket begärt kan man tycka.

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *