Att se lite ljus!

 

Ååååh jag mår bättre!

Inte hundra procent frisk, men febern är borta och jag kan svälja och det enda som är kvar är den där lite matta, skakiga känslan som man får räkna med. Halsfluss alltså, inget jag rekommenderar. Jag plockade ju bort mina mandlar när jag var typ tolv eftersom jag hade halsfluss varje månad mer eller mindre, men sen dess har jag bara haft det två gånger (så det får man väl anse vara en lyckad operation även om man sällan gör det numera vad jag förstått). Det var bara Murphys Lag som gjorde att gång två skulle ske nu, några dagar innan jag måste iväg på superviktigt-går-inte-att-ändra-jobb såklart. Det är väl alltid då det händer. Om ni bara visste mängden otur jag haft sista tiden – det är så jag skrattar åt det själv.

Men! Tur i oturen – jag repar mig, och till måndag är jag i presentabelt skick igen vill jag tro.

 

 

Kolla denna lilla krabban; jag vill äta upp honom – räktröja och allt.

T-shirten får mig att längta efter västkusten kom jag på nu. Efter pappa och Sylvi och klippor och krabbfiske med pojkarna och promenader genom Smögen på jakt efter fisksoppa. Det måste vi få in i sommar. Annat som står på måstelistan är: High Chaparral (så skum stavning på det där?), Drömmen (duh, ingen överraskning), ett besök i min brors sommarstuga, Tivoli och så slutligen Böda då (vars ena restaurang jag just nu är med på ett hörn och inreder så det kommer bli ett givet besök i vilket fall).

Sen räcker det med sommarönskningar faktiskt. Allt göttigt ryms ju där i vilket fall.

 

 

Men idag blir det alltså en lugn lördag för att repa krafter, vi ska in och handla sommarskor till pojkarna och jag ska försöka hitta en sista sak för veckan och sen blir det bara så stilla som möjligt med en bra podd eller ljudbok, skugga/inomhus och mycket glass. Gud förresten; har ni testat Ben&Jerrys nya Home Sweet Honeycomb?! DÖR! Vaniljglass med honungscaramelswirls och crunchiga bitar av typ Maltesers. Sist fanns det bara tre kvar i affären så jag köpte alla; livrädd för att de skulle vara slut när jag fick cravings. Nu har jag bara en kvar i frysen, så den planeras att ätas med andakt idag kan jag lova.

Men ja ja – lördag!

Låt oss njuta.

 

6 kommentarer till “Att se lite ljus!

  1. Härligt att kunna läsa bloggen igen.Tack för info om cache.Fortsätt krya på dig/Ann-Katrin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg