Att ha haft poolpremiär!

 

Vi har haft poolpremiär minsann!

Ingen fancy pool med trädäck och pergola, men en stadig uppblåsbar version som klarat sig genom vintern i garaget utan att få en massa hål och som till barnens lycka gick att blåsa upp igen.

 

 

Så himla pepp på stundande bad!

Man kan riktigt se ivern, och hur han vet att det kommer vara SÅ KALLT men ändå värt det.

 

 

 

Tänk att vi fått sån värme att poolen hämtades ut och fylldes med luft och att sen två stycken pojkar kunde doppa sig där ute i trädgården! Kan fortfarande inte riktigt förstå det.

Idag ska jag på en spraytan (bara kroppen), organisera mina sista lådor, packa bilen och såga ner några grenar från äppelträdet. Och så ska vi grilla hade jag tänkt? Kanske sparris och fisk? Allt smakar ju godare på grillen och framförallt smakar allt godare när det äts ute, och när nu äntligen försommarkvällarna börjat uppvakta oss känns det dumt att inte ta tillfället i akt. Dessutom ser jag inte familjen på hela veckan, kommer hem på fredag igen, så det gäller att passa på med tillsammanstiden och sådär.

Men poolen är iallafall framme, grillen är redo och söndagen väntar.

Utelivsäsongen börjar NU.

 

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha haft poolpremiär!

  1. Härligt!

    Har en fråga om EE efter uppdateringen. Innan fick jag upp de senaste inläggen från alla bloggar i flödet när jag gick in på EE, men nu måste jag gå in på varje blogg. Kommer det att ändras tillbaka?

  2. De poolerna är ju de bästa … blir varma och sköna efter ett tag så man klarar ligga kvar i vattnet ett tag. 😉

  3. Bara måste fråga…
    Jag har själv aldrig gjort en spray tan men tycker att det känns som ett bra alternativ eftersom jag inte gillar att ligga och pressa i solen. Kan du rekommendera något ställe som gör detta? Hur länge sitter det?

    1. Det är en superbra lösning! Jag går på Parelle, i ungefär 10-14 dagar håller den – lite beroende på hur huden är ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *