Att jobba en vecka på annan ort.

 

Det här innehöll vår helg, till exempel.

Fika, hoppborg, glada barn. Och så sånt som inte fångades på bild; som middag nere vid Marinan och två pojkar som nästan-badade i havet; ett hav som var ovanligt lugnt i vågorna för att vara Ystad. Det har ju som sagt varit s o m m a r och då kan man ju nästan-bada om man är under 15 år och ännu inte lärt sig att det egentligen är för kallt.

Och idag kör jag på uppdrag! Borta hela veckan blir jag, kommer inte hem förrän på fredag. Och här inne hinner jag nog inte titta in förrän på onsdag skulle jag tro? Jag vet; jag har ALDRIG pauser. Men det är en dags tystnad, sen ses vi igen. Och glöm inte att ni kan följa med på Instagram! Ni hittar mig på @attvaranagonsfru och där är det såklart lättare att dela lite bilder på vad jag gör om dagarna och sådär.

Men ha en fin måndag och tisdag, vänner! Och ta hand om er tills vi hörs igen.

 

7 kommentarer till “Att jobba en vecka på annan ort.

  1. Ha de så gott och kul Emma!
    Du är otrolig med att göra inlägg varje dag, så jag har tålamod till nästa gång Du kan göra ett inlägg.
    Jag beudrar Dig för att Du gör fina inlägg varje dag…och jag gillar starkt både Dina bilder och Dina texter, så en eloge till Dig och Ditt bloggande 😍👏🏻😊♥️ !!!

  2. Hoppas du har återhämtat dig väl från halsflussen, stackare! Har haft det två omgångar nu under vårvintern och jiiiiiisses så dålig jag var, aldrig varit så sjuk typ! Båda mina pojkar tog halsprov förra veckan och visade positivt för halsfluss. Synd att min minste nös ner i min hals typ på natten när vi sov tillsammans. Blir jag inte sjuk nu igen, så blir jag nog aldrig det. Men tack gode gud för penicillin!! ♥

  3. Saknar verkligen senaste inläggen från respektive blogg på startsidan. Varför finns det inte längre? Går inte in på EE lika ofta pga det! =(

    1. För att vi har bytt server och teknikerna jobbar så snabbt de kan men andra saker var mer prioriterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg