I annonssamarbete med CLINIQUE

Att ha en kvällsrutin i nytappning.

 

Ni som har följt mig länge vet att jag har använt Clinique i flera år – jag tror inte jag överdriver om jag säger att jag använt någon av deras produkter varje dag sen iallafall 15 år tillbaka. Jag har skrivit ganska mycket om deras Even Better-serie mot pigmentering (och senare deras Smart-serie) och Clinique har a l l t i d en produkt som passar oavsett hur min hud mår för stunden.

Just Even Better och Smart är lite för aktiv för de senaste månaderna och jag har som ni vet använt en annan rutin för dagen, men på kvällen har jag avslutat med Cliniques Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, och den är magisk.

 

 

Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator är en svalkande gel-creme som boostar hudens fuktnivå med 152%, och ger 72 timmars fukt genom att skapa en tunn ”film” på hudytan som låser in fukten – perfekt nu på sommaren. Huden blir ”daggig” (för er som älskar gwang) och ger jättefin, återfuktad glow. Och den är väldigt snäll mot huden kan jag intyga, inte en enda rodnad eller reaktion har jag fått. Och priset är verkligen super för vad man får tycker jag; 275 kr för den stora burken.

Och i samarbete med Clinique har jag fått 20% rabatt att ge er – och inte bara på den här cremen utan på h e l a sortimentet inne hos Clinique! Perfekt om du som mig har favoriter sen år tillbaka och vill bunkra upp lite. Koden är 20_OFF och sidan hittar du HÄR.

Mjuk och skyddad och återfuktad hud – man kan ju inte begära så mycket mer.

I reklamsamarbete med CLINIQUE

 

 

3 kommentarer till “Att ha en kvällsrutin i nytappning.

  1. Blev så glad och nyfiken på cremen,men såg ju igen engång att det inte skickas till Finland överhuvudtaget,vilket Du ju inte rår för! Sverige är nog det landet som det är svårast att få varor levererade hit. Undrar varför det är så fruktansvärt begränsat?!

      1. Men är det inte så att clinique. se bara skickar till Sverige? Och clinique. de till Tyskland osv? Dvs att varje land har en egen sida .. Det är väl eg en internationell sida där varorna skickas från ”utomlands någonstans”? Tror det var det när jag gjorde en gigant beställning innan jul 🙂 Är nog därför man inte kan välja olika länder på de respektive sidorna tror jag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg