Att ha tillsammansdagar.

 

 

 

Det känns som om den här sommaren kommer vara i en evighet – och på ett bra sätt, alltså.

Att bestämma sig för att åka till Småland långt innan den ”riktiga” semestern började är nog det smartaste jag gjort; dagarna är fulla av sånt jag tycker om att göra och efter några intensiva veckor känner jag att jag hittat en landning på nåt sätt. Ett lunk. Det är sjötid och turer till trädgårdshandeln (mamma säger skämtsamt att man kan tro att j a g driver en trädgårdshandel nu) och fiske och små projekt och utflykter.

Fast finast är såklart när vi alla är tillsammans och det bjuds på långhelg och man kan sitta ute i sommarkvällen och spela spel med varann.

 

 

När det är två barn och en man i huset, sju hundar i trädgården och lavendeldoft från krukorna – när vädret är så fint att dörren kan stå öppen hela dagen och när man kan se redan på morgonen att solen kommer vara med hela dan.

Men det finns ju en vardag också såklart, och med den ett lite tommare hus och en längtan efter ny helg när alla kan vara samlade.

Men ändå en förbaskat fin måndag att vakna upp till.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha tillsammansdagar.

  1. Blir galen på all reklam som poppar upp nu för tiden, när man är inne på bloggen via mobilen.. När man skrollar kommer man alltid åt något, så var det inte förr.
    Så synd på finaste, roligaste bloggen.
    Mvh Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *