Att ha sommaren tillbaka!

 

Sommaren kom tillbaka i söndags och har sen stannat kvar;

inte hela dagar ännu men förmiddagarna eller eftermiddagarna har varit stekande heta och vi har spenderat tiden vid sjön, som vanligt, för att få svalka och för att det är det roligaste som finns tycker de yngsta. Resten av veckan ska bli strålande sägs det, och jag håller tummarna så hårt det bara går.

Att sitta på en strand med en pocketbok och en kanelbulle är livet.

(bikini här).

 

 

 

Ja, ni har ju sett det allt förut.

I söndags plockade några danskar upp en vattensnok till pojkarnas förtjusning; de fick klappa ormen och studera den noga innan den släpptes tillbaka – det var den dagens höjdpunkt, det.

Nu ska jag och Noah köra till byggaffären när de öppnat, för jag ska anlägga en rabatt vid ena gaveln hade jag tänkt och då behöver jag kantsten. Går inte att gräva här som ni vet (sten och åter sten) så det blir till att bygga den ovanpå eller vad man ska säga, så jag tänkte bygga upp med sten och sen fylla hela kalaset med jord och åter jord innan blommorna får ta plats. Hade tänkt vänta tills semestern men är ju inte så bra på att vänta, så det får ske mellan jobb och när Noah låter mig och så får vi se hur långt jag kommer.

Men ja; en rabatt alltså. Trädgårds-Emma tar nya mani-höjder i år.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha sommaren tillbaka!

  1. Härligt! Här lyser både sol och värme med sin frånvaro, även det sägs bli varmt (och sedan kallt igen till helgen…). Men blev inte pojkarna alls rädda för att bada när de sett ormen i vattnet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *