Att börja lugna ner sig.

 

Prosten, ja.

Han är ju ett år nu och börjar ä n t l i g en lugna ner sig. Okej, han äter fortfarande precis allt han kommer över (och då menar jag a l l t – särskilt riktigt snuskiga grejer) vilket har sin effekt på hans matsmältning, men han har taggat ner avsevärt i sin valphysteri. Han river inte hemmet längre, stjäl inga skor, tuggar inte på soffbord och är inte helt uppe i det blå längre. Han börjar med andra ord landa och bli en lugnare herre vilket uppskattas av hela flocken – särskilt av Tant som fått vara hans personliga bitleksak senaste året.

Det är en fasligt fin liten samling familjemedlemmar vi har om jag får säga det själv. Och den tycks bara bli bättre med åldern.

 

8 kommentarer till “Att börja lugna ner sig.

  1. Fina Prosten❤Gillar verkligen dina hund inlägg. Jag har en fyrbent bebis på 15 v här hemma som det har en tendens att hända mysko grejer omkring😆

  2. Fick förstora bilden rejält innan jag kunde konstatera att det var ett fårskinn och inte Haggis som låg jämte…😉

  3. Förresten Emma..vad heter sidan där du skrev inlägg bara om hundarna? Bloggar du där fortfarande?

  4. Underbara hundar! Skulle vara så kul om du ville göra ett inlägg om en heldag med vovvarna, hur får ni ihop det med fyra stycken när det gäller promenader, mat, bus etc. Funkar det att lämna dem ensamma tillsammans. Vi har en valp och har alltid haft hund men inte flera stycken, är sugen på att ha två och det skulle vara så kul med lite tips och råd etc. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg