I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha sommarklocka.

 

Min absoluta favoritklocka kommer från Daniel Wellington och är den på bilderna; en Classic Petite.

Jag har den i svart och i rosé och alternerar mellan dessa två beroende på humör, årstid och klädsel. Jag ä l s k a r hur nätt den är med sin 28 mm urtavla, och meshbanden är de snyggaste klockbanden tycker jag (den svarta kan du ser HÄR och den i rosé HÄR). Man kan välja mellan många band och metallfärger samt om man vill ha svart eller vit urtavla, men just svart urtavla till roseguld är nog min bäst kombination så den har jag på båda.

Och behöver du en ny klocka eller en jättefin present till någon ger koden NAGONSFRU dig 15% på hela sortimentet hos Daniel Wellington! Det är dessutom fri frakt i hela världen.

Hela utbudet hittar du HÄR!

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *