Att ha hittat en fantastisk blickpunkt!

 

 

I helgen hittade jag en gigantisk plåtlåda, gjord för blommor, i förrådet.

Jag hade glömt bort att jag hade den, det var nog fyra-fem år sen jag köpte den och den har aldrig använts, men hjärtat slog dubbla slag vid fyndet och jag visste att jag såklart var tvungen att ge den en plats i år. Det har den förtjänat efter att ha fått stå bortglömd så länge.

Så mannen satte jag på att göra hål i bottnen på den, sen åkte jag och Noah till Plantagen för att leta något tjusigt att ha i.

 

 

 

 

Och OM vi hittade något!

Två helt fantastiska hortensia med den vackraste blåa färg jag sett. Dessutom hade jag sån flax att jag prickade in Plantagens 30%-rea så det blev ett riktigt kap av det också. De där två skulle göra sig alldeles förträffligt i den råa plåtlådan, det var jag alldeles övertygad om, och den delen av framsidan behövde en klick färg bland allt det gröna.

 

 

 

Men hur fin?!

Bland trollhassel och terasshallon och kryddor står den nu och är alldeles fantastiskt vacker, och fjärilarna slår glädjevolten där ute – tog bara nån minut innan fyra hittade till de generösa blommorna.

Tänk vad man kan hitta i ett förråd, ändå.

 

8 kommentarer till “Att ha hittat en fantastisk blickpunkt!

  1. Så underbart vackert! Nu får du se till att behålla det låga PH-värdet i jorden så Hortensian behåller sin vackra blåa färg. Men det visste du säkert redan, allt verkar ju växa på ett övernaturligt sätt i din försorg. 🙂
    Det ser helt magiskt ut både i och runt Drömmen!

  2. Inte alls den blomma eller färg jag skulle valt vid torpet men jag gillar verkligen ”krukan” och förstår tanken med kontrasterna. Kul att köpa nya blomster så här års!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg