Att ta del två av Camp Oak.

 

Inlägget är gjort genom en pressresa på och av Skånes Djurpark, utan krav på motprestation.

 

 

Camp Oak, ja!

Vi hade ju checkat in och lagat mat och pratat med de andra och barnen hade plockat fram lite utomhusspel som de lekte med på terassen. Noah hade fått en uggla som blev högt älskad och som han sprang omkring med i skymningen.

 

 

 

Högt älskad uggla och sommarskitigt barn <3

 

 

Vi grillade marshmallows över lägereld och la mellan Mariekex med en bit choklad. Inte ett dugg äckligt.

 

 

Sen var det som sagt kvällsexpedition!

Vi fick gå genom parken och hälsa på bland annat järvarna, vildsvinen och mårdarna och fick lära oss massor och ställa frågor och vara med och mata.

 

 

Renarna var fantastiska såklart och matades genom stängslet av ivriga barnhänder. Vi fick lära oss att Rudolf är en hona, eftersom alla han-renar tappar sina horn i november och eftersom Rudolf uppenbarligen har horn på julafton är han en hon.

 

 

Leo var helt uppslukad av allt som fanns att berätta om djuren.

 

 

Mot lodjuren!

 

 

Och sen tillbaka till Camp Oak som var magiskt vackert i skymningsljus, och där lyktorna tänts överallt.

 

 

Och på morgonen var Noah febrig som sagt; men vi fixade frukost och åt grillat bröd med stekt ägg och annat gott innan vi packade ihop oss för att åka hem i förtid. När man bor över får man vara med på en matningsexpedition på morgonen också, som vi nu missade tyvärr, men man får bland annat gå till björnarna vet jag och björnungarna är så söta så det svider lite i hjärtat.

 

 

Och det var vårt dygn på Skånes Djurpark, det!

En upplevelse att minnas och nog den finaste start vi kunde få på vår semester. För jo; NU är det semester i den här familjen och det väntar fyra veckor av tillsammanstid och en hel del roliga aktiviteter mellan sjöbaden. Vi är ju i Småland nu igen och kommer stanna här hela veckan, innan det blir hem en liten snabbis i helgen för att byta av husvakten och gå på kalas, konsert och gud vet vad det mer nu var.

En hel Smålandsvecka väntar!

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ta del två av Camp Oak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *