I annonssamarbete med BAGAREN&KOCKEN

Att ha favoriter ur sommarrean.

 

 

Jag är ju inte bara ledig; jag har lite att göra här också.

Som att fota åt Bagaren&Kocken, till exempel. De har ju sommarrea med upp till 80% rabatt (HÄR) och behövde lite bilder, så det dukade jag upp till för någon vecka sen. Vackra ostbestick från Georg Jensen och en snygg skärbräda finns med på rean bland annat.

 

 

Och vinglas som nästan känns som om de svävar i luften.

 

 

 

Porslinet Mareld fanns inte på rean utan är en nyhet; så enkelt och stilrent och funkar till typ allt. Här med linneservetter från House Doctor.

 

 

Och en grillpanna från Le Creuset!

En sån vill jag själv ha – blir så himla snyggt att steka fisk i grillpanna.

Men idag ska jag inte jobba – idag ska vi tillbaka till Skåne över helgen! Leo ska på kalas, och jag – jag ska med Banditen och se Winnerbäck! Yay! Jag har aldrig gått och sett honom förr trots att jag älskat hans musik i 15 år; jag såg dokumentären om honom ni vet (där det bland annat handlar om vilken enorm ångest han får innan han ska upp på scen) så jag har liksom inte förmått mig att utsätta honom för det. Men nu är det dags, är han ändå i Ystad så ska han självklart ses! Och det med en Bandit jag inte sett sen jag åkte till skogen och därmed längtar ihjäl mig efter.

Mot konserthelg, alltså!

 

 

3 kommentarer till “Att ha favoriter ur sommarrean.

  1. Jag blev också fast efter att ha sett den konserten. Ska se honom i Umeå då han spelar med Melissa Horn. Längtar ihjäl mig.
    Du får lämna recension 😊

  2. Men dina bilder alltså! Du är så otroligt skicklig, så galet snyggt. Vad härligt med sommarkonsert, det blir toppen även om jag själv inte är ett fan av Winnerbäck (det är väl som att svära i kyrkan när man bor i Linköping:)) och Moder Svea leverar ju väder så man häpnar, hon kan ju om hon bara vill.
    Nästa vecka åker vi till Marstrand och Carlstens fästning för att se Stefan Anderssons ”No 90 Kleist”, det blir en av sommarens höjdpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg