Att byta sjö mot hav för en stund.

 

 

Igår kom vi hem, kastade in sakerna från bilen och körde sen ner till stranden för att fånga dagen och sådär. När man har suttit i bilen är det ju extra skönt att få komma ut och fånga lite sol och andas luft. Och så har vi ju inte varit vid havet sen Västkusten så det var bannemig på tiden.

 

 

 

Det blåste friskt men var varmt, och barnen var inte sena med att bege sig ner mot vågorna.

 

 

Jag satt kvar ett litet tag och läste.

Den här håller jag på med nu! Otroligt spännande, rekommenderas om man gillar Dan Brown. En mångmiljonär ska presentera en upptäckt som kommer förändra mänsklighetens syn på bland anat gud – och blir mördad mitt under presentationen, precis innan han ska komma till avslöjandet. Vem är skyldig? Är påven inblandad? Och vad skulle han egentligen avslöja?

Ni fattar. Bladvändare.

 

 

Men det såg ju så härligt ut …

 

 

Så jag hoppade också i! Och blev dyngsur av vågorna efter en sekund.

(Bikini HÄR med den HÄR trosan – tycker om bikiniöverdelar som täcker den känsliga huden på bröstet).

 

 

 

Leo börjar bli så brun trots att han sällan är i direkt sol.

Tack och lov verkar han ha fått mitt pigment och inte sin pappas.

 

 

Vad gör du? frågar jag.
Tränar, svarar Noah.

Någon har sett mig köra yoga på vardagsrumsgolvet, helt klart.

 

 

Och så tittade vi på drakar, och sen gick vi hemåt igen!

Och det var en alldeles lagom fredag, det. Jag avslutade den i sängen med Paradise Hotel Norge och glass (japp samma guilty pleasure som alltid) och har lärt mig en massa nya norska ord. Win-win. Och idag blir det Winnerbäck!

Sjukt bra lördag, anar jag.

 

 

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att byta sjö mot hav för en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *