Att ha sett Winnerbäck <3

 

 

Igår var Winnerbäck som sagt i Ystad, och det får man inte missa.

Trots att jag som bekant är lite ambivalent med det där; tycker man om någon vill man kanske inte stödja saker som man vet får personen att må dåligt – men efter 15 år känns det ändå rimligt att faktiskt SE honom spela. När man kan snudd på alla låtar utantill och har haft hans röst som ett soundtrack till så himla många dagar att man knappt kan skilja dom åt.

Jag och Banditen hade bestämt oss för att maxa dagen, så vi startade med en tidig middag på Continentals bakficka innehållande fish n chips, halloumiburgare samt bubbel. Banditen hade lyckats dra en kartong rakt i ögat (?!) och var tvungen att ha en piratlapp större delen av kvällen vilket gav upphov till en hel del skratt.

 

 

Sen gick vi vidare!

Jag har en fantastiskt vacker vän, både inifrån och ut, både med och utan piratlapp.

 

 

Såhär såg jag ut!

Kjol från Modesto (slut, finns samma fast i gult HÄR), skjorta i linne från Nygårdsanna (HÄR), stråväska från LaLeia, en hatt jag köpte på Åhlens rea samma dag för att skydda lite mot solen och så gamla sandaler från Indiska som nog är inne på tredje året nu.

 

 

Väl på plats slog vi oss ner på filtar och lyssnade på Anna Ternheim som var förband, njöt av solen och väntade på Lasse. Vi satte oss på lite avstånd från själva scenen så att Banditen inte skulle bli kringknuffad sen när han väl kom upp på scen, och det gick precis lika bra. Det var en hel del människor på plats, men biljetterna verkade konstigt nog inte utsålda.

 

 

 

Det var riktig festivalstämning med öl, godisremmar och solnedgång!

Jag köpte en tygpåse till Banditen i merchandise-ståndet, och en t-shirt till mig själv att sova i. Där skulle vi nog kunnat sitta hur länge som helst och kisa mot solen tror jag.

 

 

Sen var det dags!

 

 

Helt m a g i s k t såklart! Det är ju Lasse. Alla kan sångerna, alla sjunger med, och när bandet tystnar och publiken lyfter sången är det så man får gåshud. Hoppas han kände sig älskad igår? Man kände själv kärleken när man stod där i publiken. Ungefär två timmar flög förbi och sen var det slut och dags att vandra hemåt igen, med lite fladderhjärta och med texter snurrandes i huvudet. Om han kommer nånstans nära dig så gå och se! Helt klart en upplevelse.

Och det var vår lördag det, Banditens och min.

Den håller hela veckan, och mer.

 

 

 

 

5 kommentarer till “Att ha sett Winnerbäck <3

  1. Det är helt orimligt och ofattbart att vara så jäkla vacker som du är. Vad du än har på dig, hur du än har på dig det, smink, inte smink, ja, orimligt! Du. Är. Så. Vacker. Om du är lika vacker på insidan (vilket jag nästan kan gissa att du är genom att läsa din blogg o sättet du skriver på) så har de som får vara dig nära en väldig tur. Ville bara säga det. Fortsätt att vara du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg