Att ha favoriter för sommarhåret också.

 

Innehåller reklamlänkar till eleven

 

 

 

Ni var många som uppskattade mina sommarfavoriter i sminkväskan, så jag tänkte att vi kunde göra ett inlägg för sommarfavoriter till håret också? Solen och den torra luften tar ju ganska hårt på håret tycker jag, så den här årstiden drar jag i med lite kraftigare skyddande produkter för att minimera slitningar. Förutom olja och inpackningar (MayBeauty har bra alternativ på båda) står dessa flaskor alltid här i Drömmen och hjälper till.

 

 

 

Kevin Murphy fick jag upp ögonen för genom en frisör och älskar. Dock är de ganska dyra så det är inget jag kör året om, men när det är stekande sommar eller isande vinter känner jag att det är värt pengarna; särskilt när man så tydligt märker resultatet. Framförallt känner jag att det kan gå mycket längre mellan tvättarna? Som om det inte tynger ner eller gör håret mer benäget för att bli fett.

Serien jag använder nu är deras RePair Me som stärker och återfuktar så himla bra. Brukar köpa deras trio där man får schampoo, balsam och inpackning till ett billigare pris än om man köper styckvis. Finns HÄR (<- reklamlänk).

 

 

 

För extra skjuts (särskilt de tillfällen jag ska föna håret, händer sällan på sommaren men ändå) så är en Leave In Cream super! Det liksom ”samlar ihop” håret eller vad jag ska säga, så att det inte flyger runt, och så håller formen så himla mycket bättre. Det är en produkt jag använder året runt, som sagt just för tillfällen när jag ska till exempel föna eller på annat sätt styla håret. Maria Nilas version är riktigt, riktigt bra och ger fukt och näring samtidigt som håret ser mer ”salongsfönat” ut. Den finns HÄR (<- reklamlänk).

Och eftersom jag släpper allt vad heter ansiktsbehandlingar och frisör under några sommarmånader (jag orkar inte hålla på nu, vill mest vara i skogen) behövs en färgbomb. Färgbomb är världens bästa grej för dig som färgar ditt hår och vill att färgen ska hålla längre mellan frisörbesöken. Det är som en liten inpackning kan man säga, som ger en fördjupad färg. Inget permanent så det tvättas bort igen och behöver fyllas på, men ändå en räddare när man har något man ska iväg på och behöver en quick fix eller om man vill dra ut på färgningarna. Extra bra var färgbomber när jag var rödhårig (rött tvättas ju ur och blir dassigt så himla fort annars) och när jag var blond (då hade jag deras silverbomb för att ta bort det gula). Nu passar färgen Cacao mig riktigt bra. HÄR kan ni se färger etc (<- reklamlänk).

Och det var några sommarfavoriter som står bredvid badkaret här i Drömmen! Snart blir det dags att ta tag i alla de gråa håren som tycks föröka sig och klippa lite i de där sommartorra topparna, men inte ännu. När jag är ledig är HELA jag ledig. Håret också.

 

1 kommentar till “Att ha favoriter för sommarhåret också.

  1. Aaaaw näbbmöss är så söta. Tyvärr är dom väldigt lättstressade är min erfarenhet så dom dör oftast efter en attack även om de inte är skadade. Tack för tips på hårprodukter, ska kolla in färgbomben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg