Att ha hudlyx.

Innehåller reklam genom pressutskick

 

 

Det är en sån himla ynnest att få möjlighet att prova så mycket härlig hudvård som jag fått göra. Är man hudvårdsnörd kan man liksom inte få nog i jakten efter den bästa cremen eller masken – och för mig som helt plötsligt står med en helt ”ny” hud med problem jag aldrig tidigare haft är det ännu mer lyckosamt när det dimper ner ett presskit i brevlådan. Jag som alltid haft tålig, fet hy har ju sen medicineringen i vintras en helt annan typ; den är nu känslig, tunnare och torr och de produkter jag använde för ett år sen går absolut inte att applicera nu. Jag rodnar lätt i huden, det sticker och bränner, och även om min hud nu är i mer balans och bättre än på ett halvår så vågar jag fortfarande inte dra på med något starkt av rädsla för att reta upp den igen. Så jag söker alltså primärt lugnande produkter för känslig hy, men som samtidigt gör jobbet så att säga och i n t e är feta utan mer återfuktande.

 

 

Swedish Beauty Factory hade läst om mina nya problem så i deras pressutskick till mig (de gjorde individuellt anpassade vad jag förstått – grymt jobbat) fick jag enbart snälla men effektiva produkter från M Picaut och Maria Åkerberg. Jag var så pepp, för M Picaut har jag aldrig testat men hört väldigt bra saker om deras sortiment och det var ingen besvikelse!

 

 

Jag hade två favoriter i utskicket;

M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil (HÄR) som är en torrolja för – ja, hela kroppen. Ben, armar, hårtoppar, nagelband; var som helst. Den doftar FANTASTISKT och man blir inte kladdig. Ekologisk och man blir inte sådär oljig av den ni vet. Jag som snudd på aldrig smörjer kroppen på grund av att jag inte orkar med att gå runt och vara kladdig blev frälst av den här.

Och så M Picaut Skin Detox Moisturiser (HÄR) som är h i m m e l r i k e för en stressad hud. 100% vegansk, allergenfri och har vunnit två priser tror jag. Min hud dricker den här utan att ge det minsta tecken på rodnad, den är perfekt att lägga på kvällen och sen avslutar jag med ett tunt lager av Moisture Surge de dagar huden känns extra törstig.

Maria Åkerbergs ansiktskräm var nog lite för fet för mig som har fet hud under det torra eller vad man ska säga, men har man en riktigt genomtorr och känslig hud är den nog super. Finns HÄR. Däremot funkar den riktigt bra på Noah (fri från eteriska oljor).

Ansiktsmasken har jag inte testat ännu, vill inte dra på allt på en gång, men med tanke på hur mycket jag tyckte om de andra produkterna kommer den säkert vara super.

Liten recension om M Picaut och Maria Åkerberg blev det alltså här. Och så skönt att känna hur huden sakta återfår balansen och att det inte måste vara öken i hudvårdsdjungeln bara för att man är känslig.

Reklam genom pressutskick från Swedish Beauty Factory

4 kommentarer till “Att ha hudlyx.

 1. På tal om medicinering, hur har det gått med tummen?

  Sen undrar jag om man kunde få önska ett inlägg? 😀 Helt ok om du inte vill, det är ju din blogg haha.
  Jag skulle tycka det var så kul att läsa lite om mannen, det känns som om det var ett tag sedan du skrev om lite kärlek och romantik (eller så har jah missat 😊) Hur man håller kärleken vid liv med två barn på semestern tex.
  Hur mannen känner med att vara gift med en stor bloggerskan…ja inte stor men stor i bloggvärlden…ja du fattar haha.
  HAN kanske kunde tänka sig ett litet gästinlägg? 😬

  Med vänlig hälsning, Tina

  1. Jag slutade med medicineringen i mars tror jag det var, har skrivit om det innan – sånt rävgift vägrar jag. Tummen har börjat vakna till liv! Ett halvår tog det innan jag kunde se att den svarade, nu har den kanske 30% funktion.
   Jag tror tyvärr inte mannen skulle vara så bekväm med det ha ha 🙂 Han vill helst hålla sig ifrån bloggen; hjälper gärna till med bilder och kan synas då och då – men där går gränsen för honom tror jag 🙂 Vi är ju två helt olika personer; det som är enkelt för honom är svårt för mig och tvärtom. Så att sitta och skriva gästinlägg skulle bara vara onaturligt på nåt vis, vill inte be honom om det <3

   1. Det förstår jag. Tur är väl det att man gillar och är duktig på olika saker. Men det var värt att fråga i alla fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg