Att ha en storfiskare.

 

Där står Noah och ser ut som om han har sålt smöret, men han är egentligen väldigt pepp för han är på väg att göra det han älskar: fiska. Noah är helt t o k i g i att fiska har det visat sig, och kommer vara ett alldeles förträffligt fiskesällskap om några år. Än så länge är han ju lite för liten för att fixa allt själv, men är såklart ett förträffligt sällskap ändå. Han har ett imponerande tålamod för att vara tre (det tålamodet verkar dock enbart visa sig när det vankas fiske).

 

 

Flytväst på!

Och hemmaklippt är han, stackaren. Det blev så långt över sommaren att jag akutklippte lite förra veckan. När det ligger såhär ser det helt okej ut, men när luggen faller fram kan man v e r k l i g en se att han är hemmaklippt. Stackars barn. Får styra upp det hos Emelie sen.

 

 

Dör sötdöden.

Gah – hur gick sommaren så fort?! Inte för att den är över, men detta är sista veckan vi alla är här samtidigt. Mannen börjar jobba på måndag, Leo ska till skolan och jag måste också hem för på måndag flyger jag till Stockholm för att vara med på pressdagarna hos SVT. Kommer bli en chock att gå från det här till journalister och fotografer i SVT-huset, det snudd på växer mossa på mig vid det här laget och jag har nog glömt hur man har på sig kläder och pratar med folk. Men sen kommer jag nog tillbaka till Drömmen med Noah och lurar till oss lite ledigt till innan det blir helg och alla kan vara samlade.

Och än så länge är det ju bara onsdag. Fyra dagar kvar av tillsammans-semester.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha en storfiskare.

  1. Fast jag tycker ändå att hemmaklippt är ok. Så länge dottern inte bryr sig kör jag på, hon är sju år. Fast å andra sidan kanske jag har fallenhet för att klippa. Minns när hon var väldigt liten, då tyckte tanterna på spårvagnen (Göteborg) att hon var så tjusig i håret. Lite oväntat 🙂

  2. Att fiska är mina killars nya intresse! På semester i Polen längtar de hem till nya kastspön… Men men, snart är vi hemma eftersom detta är även vår sista hellediga vecka – hemska tanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *