Att byta det här mot huvudstaden.

 

 

Och så blev det måndag, som rivstartar med en resa upp till Stockholm och två dagar på plats där.

Ikväll träffas vi som var med i programmet för middag och prat, och sen imorgon är det pressträff. Lite oklart vad man gör på en sån, men vad jag förstått bjuder SVT in journalister för att visa alla nya program som kommer i höst – och där är alltså vi med och finns på plats för att svara på frågor och sådär. En ny erfarenhet, helt klart.  Så idag hittar ni mig i huvudstaden, och imorgon kommer jag hem igen. Tror morgondagens inlägg kommer lite senare av den anledningen; det kommer vara fullt upp hela dagen så jag bloggar när jag är hemma igen istället.

Jaha, det här blev ju lite svamligt men jag måste packa och lägga upp ett par byxor och försöka hitta biljetten i mailen, så det får vara så.

Nästa gång vi ses är jag förhoppningsvis mer organiserad.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att byta det här mot huvudstaden.

  1. Hur mår du i din hand/arm?
    Lycka till i Stockholm, det är lite svalt höstväder med varma toner idag 🙂
    // Åsa

    1. Det är hyfsat bra faktiskt! Pekfingret lever igen och har fått tillbaka kanske 75% av tummen 🙂 Fortfarande domnad och som om armen sover på vissa ställen men det får jag nog dras med i några år tror jag (eller för alltid).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *