Att ha pressdagen i mobilbilder.

 

Hej allihop!

Nu kommer något så ovanligt som ett inlägg med mobilbilder – men jag tog inte med mig kameran till Stockholm; den är för stor och tung för att ha med sig när man har liten handväska och ändå inte kommer kunna fota så mycket. Men igår flög jag iallafall upp och träffade de andra för att gå ut och äta. SÅ roligt att få se alla igen! Blev alldeles lycklig när jag såg Jimmy på flygplatsen – ni kommer älska honom, jag lovar.

Sen idag var det upp klockan 05:15, för sminkösen kom till hotellet vid kl 6 och efter det åkte jag till Creative Headz på Drottninggatan för att fixa håret. Där sitter jag på bilden, 07:30, och ska precis bli omhändertagen. Typ bästa känslan i världen när någon bara fixar rufset på en så man slipper tänka på det där.

 

 

Sen åkte jag till SVT-huset!

Det var nämligen där själva pressdagen höll till. Medverkande och journalister fick ta plats i ett stort rum, där programcheferna talade om hösten och visade en ca 50 minuter lång film med ”trailers” på alla nya program som kommer komma. Det var första gången jag fick se n å t av vårt program; snacka om nervig minut. Jättesvårt att bilda sig en uppfattning på 60 sekunder, men jag tyckte det såg bra ut? Tack och lov var min enda line i trailern hyfsat kul, så det revs av några skratt och det är precis så jag hoppas folk ska känna när de tittar; att det är r o l i g t också.

Gud, alltså. TV. Det är nåt nytt.

 

 

Sen gick vi tillbaka till det första rummet, och där stod varje programs medverkande vid varsitt bord och så kom journalister förbi och pratade och man rev av lite bilder för bildbyråer och sådär. Jag hade däremot siktat in mig på tre bord bort för där fanns Nils Bergman (Rättegångspodden!!!) och gjorde mig alldeles starstruck. Var tvungen att älga bort och be om en helt skamlös selfie för jag är så sjukt imponerad av honom. Och vet ni vad det bästa är? Rättegångspodden kommer som TV nu i höst! Eller ja; inte hela, men Nils gör Arbogafallet som TV-version och jag kan knappt vänta.

Utöver Arbogafallet kommer det ett program om kroppshets med Skäringer som jag verkligen blev sugen på, och ett program om klimakteriet som verkar så roligt att det inte är klokt. Och en dokumentär som heter ”36 dagar på gatan” där en filmare/fotograf lever som hemlös i 36 dagar och där trailern var så stark att det bara knöt sig i magen.

 Och en himla massa annat förstås, men det var just de 4 som jag själv fastnade för.

 

 

Så minglade vi i två timmar kanske, sen var det dags för lunch och till flygplatsen igen. Då var jag tvungen att köpa en energidryck på grund av somnade nästan sittande. Så mycket spänning som byggts upp och som sen släppte, ni vet.

Och nu är det alltså drygt 3 veckor kvar tills programmet släpps? För er som missat kommer det gå på torsdagar klockan 20 på ettan (och på svtplay såklart) med start 6 september. På måndag börjar vår trailer sändas, så ser ni den måste ni hojta till – för det är en annan än den som visades idag och jag har iiiingen aning om hur den kommer se ut. Phju.

24 timmar i Stockholm, och nu krascha lite här hemma igen.

Det rör på sig kan man säga.

 

 

14 kommentarer till “Att ha pressdagen i mobilbilder.

  1. Oj så spännande att se! Ska sitta bänkad 🙂 Och så grymt roligt att Rättegångspodden blir tv! Eller iaf ett av fallen, ÄLSKAR rättegångspodden, har nog lyssnat igenom alla avsnittet en miljon gånger, och allra helst Arbogafallet! Om du gillar rättegångspodden så gillar du säkert också En mörk historia? Om du inte redan lyssnar på den så kan jag tipsa dig om den, ÄLSKAR båda!

  2. Åh va roligt! Ser fram emot den serien 🙂
    Kollar nästan aldrig på tv längre, slog på häromdagen och kände, jaha, det är samma skit som vanligt 😀
    Men allt du rapade upp nu låter jätteintressant 🙂
    Snygg är du också och ödmjuk å cool!

  3. Åh,så spännande och vad roligt att det ”rör på sig” för din del !! Måste jag ju absolut se på play,det är det enda jag har här 🙂
    Kram på dig och lycka till med detta nya äventyr 🙂
    Monica i Rom

  4. Vet redan innan jag sett det att jag kommer att älska ”Timjan, tupp och tårta” jag menar det innehåller ju precis dom ingredienser jag helst av allt ser på teve – och med en del ”Att vara någons fru” i kan det bara inte bli fel 😘
    Kram till dig vackra och talangfulla kvinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg