Att lämna idag igen.

 

Idag lämnar jag och Noah för Småland igen.

Varför inte, tycker jag? Det är så kort period sammantaget som man kan vara där så den bör maxas, och förskolan är stängd på fredag i vilket fall. Leo är hos farmor och farfar tills imorgon, och sen kommer han och mannen på fredag så det blir bara jag, Noah och hundarna som åker och möter lite, lite höst i Småland. En del av er ska ju får värmen tillbaka? Inte vi ser det ut som. Men det gör inget – pumpen får gå på värme istället för AC och kaminen kanske får eldas, vi kan sova där uppe istället för där nere, badhuset får ersätta sjö. Och så vidare.

Sen blir det lite mer ordning och reda nästa vecka; har jobb som kommer hålla mig hemma, och så finns det ju lite här hemma som jag vill göra. Leos rum till exempel, det ska fixas till lite! Och en garderob i sovrummet som vi pratat om i ett år nu. Och säkert nåt annat jag inte kommit på ännu. Med hösten kommer oftast min målarklåda, så det är väl bara att acceptera det och hänga med på tåget och få en dörr eller ett rum eller nåt annat målat.

Men nu – Småland igen.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att lämna idag igen.

  1. Tänk om man kan kunde spruta ur sig idéer som du. Jag blir verkligen inspirerad av din blogg och ser fram emot ”Timjan, tupp och tårta”. En liten fråga då, de platsbyggda hyllorna som skymtar på bilden i inlägget, finns det möjligtvis ritning till dem som du vill dela med dig av?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *