I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha höstens och vinterns jackor.

 

Och så börjar hösten smyga sig på, och med det kanske behovet av en jacka.

Jag har fått fotografera tre stycken stilar på jacka som kommer starkt i höst; den puffiga dunjackan, den tunnare långa jackan som ändå håller riktigt varmt och så den tåliga praktiska jackan som är perfekt om man vill ha funktion men samtidigt känna sig klädd.

Ska vi kika?

 

 

Den här typen av vindjacka älskar jag här ute i Drömmen!

Den är lätt att röra sig i, den håller ute den kalla vinden och den är snygg. Gillar även när man kan justera midjan med ett snöre så att man kan få den passform man själv vill. En perfekt vara-snygg-på-hundpromenaden-och-i-stan-jacka (och dessutom tycker jag färgen är så himla snygg).

 

 

Och så kommer den puffiga nittiotalsmodellen tillbaka!

Sån man kan hålla sig riktigt varm i. Just den här modellen har lite kortare ärmar och en väldigt avslappnad modell så den blir  lite ovanlig, och vågar man satsa på en knallog färg tycker jag att man ska göra det – livar ju verkligen upp vilken outfit som helst.

 

 

Tycker man inte om det puffiga finns tunna men lika varma jackor att krypa in i. En lång modell är ju som en stor kram på nåt vis (personligen vill jag helst ha något som går ner minst en bra bit på låren när det är riktigt kallt på vintern; tycker att låren och rumpan är det som blir kallast först). De här lättviktsmodellerna är lätta att röra sig i och tycker man det är otympligt att bygga stor volym på överkroppen är just såna här något att prova; ni får värmen men inte volymen.

Tre olika modeller att hålla sig varm med när temperaturen kryper ner, alltså!

I inlägget syns följande:

Grön vindjacka från Parajumpers HÄR.
Röd dunjacka från Woolrich HÄR, finns även i andra färger HÄR.
Lättviktsdunjacka från Parajumpers i två färger HÄR.

Tröjan som syns på alla bilder finns HÄR, jeansen är egna från Zara, stövletter med riktigt bekväm klack HÄR.

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt på deras sida som är till ord pris (alltså inte bara det som syns här) med koden FRU20 till och med nu på onsdag.

Känns nästan overkligt att det ska bli höst efter den här sommaren, men kommer det gör den.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att ha höstens och vinterns jackor.

  1. Emma, Det är en glädje att se Dig som modell och kläderna. Du gör de så himla bra, blir lika impad varenda gång 😘. Den första jackan fick jag feeling för, sedan rött…älskar att bära rött i trendtid som otrendtid. Så fin Du är i den hårlängden Du har nu, även om Du klär i kort som långt hår.
    Ljus Kram

  2. Emma, i den grågröna jackan är det meshfoder i hela jackan (kropp+armar). Andas jackan eller känns den tät inifrån. Sedan storleken hur upplever Du den ? De beskriver den som normal storlek, men det har inte stämt tidigare från Country dreams (fast annat klädmärke).
    Ljus Kram från Ninni.

    1. Mesh var det bara i översta delen eller vad man ska säga, och längs ryggraden 🙂 Jag hade min vanliga storlek i den och den tjockare tröja under och den passade fint. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *