Att åka mot radiohuset.

 

Godmorgon!

Onsdag i vardagsrummet här hemma och jag ska göra mig klar för att åka in till Malmö och vara med i P4 Malmöhus förmiddagsprogram och prata om Timjan, tupp och tårta (tror jag kommer på klockan 11 om nån vill lyssna, går att höra via nätet). Så först blir det att vara med på Leos första riktiga skoldag, och sen att hoppa på tåget och be till gud att inga signalfel eller liknande gör att jag kommer på tok för sent.

 

 

Här inne ser allt ut som det brukar; vi har ju knappt varit här i sommar.

Inte för att jag planerat några större förändringar i det här rummet, det är ju liksom redan gjort, men ändå. Lite fler foton ska upp så fort jag har tid att sätta mig ner och framkalla men tills dess funkar det finfint såhär.

 

 

Och där ligger Haggis och har det morgonskönt i soffan.

Hon är en h e l t annan hund nu än när vi var inne hos vet; hon busar ibland så mattorna flyger här hemma så nån form av hängighet kan man knappast påstå att hon har längre. Jag ska ta om blodprovet nästa vecka för att kolla levervärdena men räknar med att de kommer visa på helt rätt håll, och att hon helt enkelt bara tog hård stryk av värmens många andra.

Men nu måste jag verkligen klä på mig och rusa så vi hinner.

Hörs snart igen!

 

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att åka mot radiohuset.

 1. Hej!
  Har ju genom dina inlägg och bilder förstått din förtjusning av fårskinnsfällar. Hur håller du dem fräscha? Tvättar du dem? Lämnar in på kemtvätt?
  Min som jag har i soffan ser ganska trött och trist ut efter några år. Behöver piffas upp.
  Vänligen
  Petra

  1. Nej nej de bara skakas utomhus 🙂 Har handtvättat en som det spilldes på men annars ”råkar de inte ut” för så mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *