Att inte göra det här i helgen.

 

Åh, detta ställe <3

Men det blir inget Drömmen i helgen; vi har en middag med vänner imorgon och på söndag har Leo lekdejt, så vi stannar hemma över helgen och tar en liten vardagspaus här istället. J a g skulle nog inte badat i vilket fall, jag tycker det är lite för kallt i luften nu, men mamma och Göran badar varje dag och pojkarna här hemma har ju inga spärrar för sånt så de skulle väl gladeligen hoppa i. Ja ja. Det får bli nästa helg istället. Eller redan i veckan kanske.

För sen startar det en intensiv period med en hel del resande och flängande, så där som det ofta blir i september. Ser ut som jag ska till Stockholm näst-nästa vecka, sen är det ju premiären av Timtjan, tupp och tårta och dagen efter det flyger jag till Paris för Maison Objet. Den veckan går med andra ord inte av för hackor.

 

 

Så veckan som kommer är den sista hyfsat lugna på ett tag, något att ta tillvara på med andra ord.

Men nu startar vi med en fredag full av fotografering, och ikväll ska jag fixa efterrätten till morgondagens middag så jag slipper göra det imorgon. Hur blev det ens fredag förresten?

Ibland hinner jag verkligen inte med.

6 kommentarer till “Att inte göra det här i helgen.

    1. Nej Formex har jag inte gjort på flera år; åker ju till Maison Objet istället (7-9 september i Paris, typ Formex gånger 100). Modemässan i augusti infaller vår sista Smålandsvecka så den fick också stryka på foten, men blir i januari för min del.

  1. Badgalna jag måste fråga om ni har flera olika badplatser vid Drömmen? En fiksebrygga har ju varit med i bloggen och du skrev om en strand någon gång, där det ibland är en del andra människor? Detta ser ut som en liten, mer undanskymd (och alldeles ljuvlig) plats för ett dopp? Hälsningar från en som var i viken för ett par timmar sen 🙂

    1. Ja det stämmer. Två anlagda stränder, och så den här som vi alltid tar hundarna till. Och två fiskebryggor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg