I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha shoppingevent!

 

Idag är det lördag – och inte vilken lördag som helst!

För hela den här helgen kör CountryDreams shoppingevent med 20% på allt till ord pris, tävlingar på Instagram (@countrydreams.se), nya varumärken som lanseras både idag och imorgon – med mera. Och jag har fotat två stycken lite höstigars outfits som jag hoppas kan ge lite inspiration!

 

 

Stickad tröja, kjol och boots är ju höst om något! Än så länge går det alldeles utmärkt utan strumpbyxor, så jag brukar passa på att njuta av det så länge det går – sen finns det inte en chans att mina ben är ute utan strumpbyxor när det blir kyligare.

Tröjan är från Baum och hittas HÄR, kjolen är lite ”fusk-omlott” och hittas HÄR och stövletterna med klack man klarar av att gå i en hel dag finns HÄR.

 

 

Och för dig som är mer blus-och-byxor-typen en dramatisk blus i vitt som man hittar HÄR, sköna byxor i kortare längd HÄR och samma skor som i förra bilden. Enkelt men blusen ger verkligen en extra oumpf! till hela outfiten.

Och nu är det som sagt shoppingevent så koden EVENT20 ger 20% på allt på deras sida till ord pris till och med imorgon! Idag släpps varumärket Coster Copenhagen på sidan (och imorgon Co Couture) och missa som sagt inte chansen att vinna finfina tävlingar på Instagram.

Ja, kläderna är ju länkade i texten men hela utbudet hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

1 kommentar till “Att ha shoppingevent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg