I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha Spanx-leggings x 3!

 

Oh yes – de efterfrågade leggingsen från Spanx har kommit in igen!

Jag har ju visat de här från CountryDreams innan, men nu är de alltså åter i lager och jag fick uppdraget att fotografera upp tre stycken av dom så man kanske får en uppfattning om hur de ser ut. Detta är ju VÄRLDENS skönaste byxor; som ett par träningstights ungefär att ha på sig men mer täckande (och med Spanxfunktion som håller in om man nu tycker att man behöver det – för min del är det jätteskönt eftersom det ger lite extra stöd för ryggen på nåt vis eftersom hela bålen hålls in utan att det blir obekvämt).

Först ut bland modellerna är de som kallas ”Moto Leggings” som har ett räfflat mönster (rabattkod längst ner i inlägget).

 

 

Här syns de kanske lite bättre.

Denna modellen hittar man HÄR och de är normala men stretchiga i storlek – bli inte förfärade när ni packar upp dom ur påsen, de ser fantastiskt små ut men kommer gå på alldeles utmärkt, jag lovar. Finns även i grått.

På bilden har jag även flanellskjorta från Lexington HÄR och mössa från samma märke HÄR.

 

 

Modell nummer två är de som ser ut som skinnbyxor, deras ”Faux Leather Leggings”. Dessa finns i svart och grönt, och här har jag alltså de gröna (finns HÄR). Tror ni får en uppfattning om hur höga de är i midjan? De går liksom upp lite över naveln och hjälper till att stabilisera bålen. Längden kan man enkelt justera genom att vika upp nedersta delen ”inåt” som jag gjort på bilderna om man vill ha lite bara anklar. Som ett par schyssta skinnbyxor helt enkelt, fast billigare. Samma sak med storlek här; ta din normala storlek och pendlar du mellan två så ta din minsta eftersom dessa är extremt töjbara.

Till dessa har jag den HÄR tröjan i mohair och ull.

 

 

Och så samma leggings fast i svart!

Dessa finns HÄR och tröjan med lite bredare ärmar hittar man HÄR.

 

 

Och på fötterna – det skönaste man kan ha när temperaturerna börjar krypa neråt! UGGs i en kortare modell och ljust, ljust grått hittas HÄR.

Och där var de alltså igen – Spanxen som jag nog fått mest förfrågningar om av alla plagg jag visat genom tiderna. Och koden FRU20 ger er 20% på allt till ordinarie pris till och med på fredag (alltså inte bara på just dessa plaggen) om ni spanat in något särskilt ni tycker om. Plaggen är ju länkade i texten men hela utbudet hittar ni HÄR.

Heja hösten ändå, känner jag.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

8 kommentarer till “Att ha Spanx-leggings x 3!

  1. Nu har jag varit sugen på de där leggingsen varenda säsong som du visat dom och varit så nära att beställa för de ser så fina ut. Äntligen gjorde jag slag i saken! Hoppas bara de motsvarar förväntningarna nu😆😊👌

  2. Superfina! Men jag skulle vilja fråga om dom är väldigt varma? Är så himla varm av mig och hade ju tänkt ha dom på jobbet, men vet inte om det skulle funka?

    1. De som heter faux leather är inte alls varma, de är tunna och i ett kallt material eller vad man ska säga. Moto är lite tjockare men inte varma, sammet däremot är mycket varmare och tjockare.

  3. Å så snyggt!!
    Jag undrar om du har tips på hur man ska klä sig som gravid. Alla ser så fina ut men när jag provar känner jag mig bara ännu större( på ett dåligt sätt) ut. Tar jag på mig en sjkorta till leggings så blir det som ett tält. Har du några tips eller bilder och om du får tid såklart så vore det kul att se lite gravid mode. Hur klädde du dig? Jag kan inte heller med dom där byxorna med muddar!
    Tack för en bra inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg