Att ha bästa färgen!

 

Aaaah senapsgult!

Jag dras mer och mer till just den färgen; både vad det gäller kläder och inredning. Startade väl redan förra året när den började poppa upp på modemässor och sådär, men i år kan man ju verkligen f r o s s a i olika typer av djupt gul som lejongult, guldgult och senapsgult. Dras som en magnet till allt i denna färg märker jag; beställde bland annat ett par Kavat till Noah i det gula och när jag ändå var i butiken (Footwear här i Ystad) såg jag den här halsduken och blev djupt förälskad. Den vill jag gå insvept i hela hösten känner jag, gärna ihop med djupröda handskar …

Kommer även addera den i Leos rum på lite olika sätt. Har nog fått ihop en liten ”färg-karta” eller en moodboard på vilka nyanser som ska få härska i rummet nu; kan visa sen?

 

 

Och så har jag tagit upp stickningen igen!

Var ju en manisk stickare förra vintern efter diskbråcket för att liksom hålla fingrarna tvungna att röra sig, och tydligen blev jag fast. För efter att ha stickat en liten mössa till Nellys babyshower fortsatte jag i rask takt med mössor till resten av familjen. Den här ugglan gjorde jag åt Noah och där fick det gula vara med igen. Mössor är dock det enda jag kan sticka (förutom halsduk och tröjor med båthals och möjligtvis ett par mycket enkall modell av byxor) så det blir en jäkla massa mössor här hemma. Försökte mig på det där med strumpor men höll på att förlora vettet så det får va. Mössor it is, vi får väl ha fyra var att välja på tänker jag.

Men nu ska jag jobba för att sen köra och hämta barn vid lunch i g e n – idag är det tandläkare och Leo har äntligen en lös tand att visa upp; det blir mycket avbrott i jobbet den här veckan med olika aktiviteter och bokade besök men det får väl vara så ibland. Vissa veckor är det ju knappt nånting.

Ha en fin onsdag allihop!

<3

9 kommentarer till “Att ha bästa färgen!

      1. Toppen! Tack det ska jag göra (provade med stickmönster mössa uggla på svenska men den dök inte upp 🙂 – ska prova med utrikiska 🙂 )//Carina

  1. Har också försökt mig på att sticka både raggsockar och tumvantar, men det bara inte GÅÅR!! Blir vansinnig på alla stickor som bara är i vägen, så nu försöker jag ragga på nån som kan sticka åt mig istället. Tröjor och en massa annat går riktigt bra, men inte sockor och vantar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg