I annonssamarbete med VISTAMIA

Att ha prickar och vida byxor.

 

Riktigt såhär har jag inte sett ut idag eftersom jag har målat (=gamla träningstights och mannens avlagda t-shirt) men om jag hade befunnit mig utanför huset hade jag gärna sett ut såhär. Höga, vida byxor i snudd på pyjamasmaterial och en prickig blus med volanger som fortsätter på ryggen – det är grejer det.

 

Här ser ni volangerna; de löper alltså inte bara på framsidan.

 

 

Och vida byxor får jag bara inte nog av – det spelar ingen roll om man bara har en t-shirt till; vad som helst blir lite extra allt när nederdelen är vid och hög. Dessa byxor hade dessutom resår på baksidan av midjan eller vad man ska säga, så de rörde sig när man själv rörde sig och var inte sådär läskigt stumma i tyget.

Både byxor och blus kommer från VistaMia och i samarbete med dom får ni 25% på allt (inklusive rean) med koden emma till och med nu på söndag! Blusen hittas HÄR, byxorna HÄR, rean HÄR och hela utbudet HÄR.

Nu ska jag återgå till att rolla väggar så jag kan dra tejpen ikväll och bara ha det roliga kvar framöver. När det är torrt och man kan börja piffa – det är ju då belöningen kommer på nåt vis. DET längtar jag efter.

 

I reklamsamarbete med VISTAMIA

6 kommentarer till “Att ha prickar och vida byxor.

  1. Åhhhh, de där byxorna måste jag nog ha…… Du har en sådan fin matta i vardagsrummet, är det ngt man kan få tag på eller är den gammal? Tack också för din fantastiska blogg, ditt engagemang och liv inspirerar verkligen. Kram från västkusten.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg