Att nog inte hinna.

 

Fredag; och jag är lite stressad över att nog inte hinna till Småland i helgen.

Hade SÅ gärna kommit iväg bara nu fredag till söndag och vandrat i skogen och hittat nya skogsvägar och njutit av hösten, men det finns för mycket jobb hemma och att behöva lämna arbete två gånger vid klockan 12 i veckan har inte direkt hjälpt med att få saker gjorda. Det är en himla skillnad på halvdag mot heldag, och det märks verkligen nu. Men – inget att göra åt. Bara att jobba på och se till att n ä s t a helg blir fri istället.

 

 

Men ni förstår ju säkert varför jag längtar? Bilderna talar ett eget språk.

Men iallafall: idag ska jag jobba på som tusan och sen ska jag ge mig på Leos rum. Igår kväll täckte jag golv och fönster på två ställen och sen målade jag elementen, så lite är iallafall gjort. Och spacklade igen spikhål gjorde jag också! Så idag väntar det MYCKET tråkiga arbetet med att tejpa rummet (zzzzz värsta jag vet) innan det avsevärt roligare målandet kan komma igång, och nånstans sent ikväll kommer jag väl stå där halvklar och svära över rummets storlek för det är så det brukar bli.

Jag hoppas ni får en riktigt fin fredag och hinner med allt ni vill.

Vi ses ikväll igen!

9 kommentarer till “Att nog inte hinna.

    1. Det blir stress bara för att två arbetsdagar halverades :S Ja den här gången målar jag in elementen i samma färg.

  1. Du får kämpa på, snart är ni där igen! 🙂 En annan fundering till dig som också har hund. Jag har nyligen varit tvungen att ta bort min första hund, en tik på elva år…och jag är desperat – hur överlever jag detta?!? Känns som en gigantiskt bit av mig är sönder…usch det är fruktansvärt!

    1. Det ÄR hemskt! 14 månader sen Tooka försvann och det gör fortfarande väldigt ont. Jag målade mig ur den mest akuta sorgen; målade varenda skåp och vägg jag kunde få tag i. Men alla har vi väl våra sätt antar jag <3

      1. Men just det, du är ju också där, förlåt om frågan var jobbig för dig! Tack för svar ändå <3 Det är verkligen kämpigt och riktigt tungt… Bra att få utlopp i något annat, ska ta det med mig!

  2. Känner igen känslan med att svära över att man bara är halvklar med målandet och rummet känns som om det växer när man målar. Men det är så fruktansvärt roligt när det är klart. Jag ska börja måla innerdörrar, just nu är de furufärgade. :/ Det jobbigaste jag har gjort, men som jag är mest nöjd med, är att jag förra året målade samtliga innertak som alla var i furu. Nu är de precis som jag vill ha dem, vita trätak. 🙂 Lycka till med målandet och ha en fin helg. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg