Att försöka komma in i lördagskänslan.

 

Okej så nu är det alltså helg men jag har inte kommit in i helgkänslan ens litegrann? Jag som brukar vara världsmästare för att peppa över helg vaknade idag och kände att det nog kunde var torsdag eller nåt. Kan vara viss frustration över uteblivet Smålandsbesök i och för sig, och tänker jag på att jag får måla skåp idag känns det kul – men saknar oavsett h e l g-känslan som brukar vara så skön att vila i.

Men jag får roa mig med att måla skåp som sagt – det är kul – och hitta på nån form av utflykt med pojkarna kanske? Så kommer nog helgkänslan av sig själv.

Om inte får ni väl se till att ha extra mycket helg åt mig också tack.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att försöka komma in i lördagskänslan.

 1. Vore toppen med dina bästa måla skåp tips! Jag fundera på att måla en skänk i ek (fr Jysk) men fegar lite för det känns sååå jobbigt att börja forska i slipning, grundfärg, färg osv. Så tips vore toppen!
  Ha en fin fortsatt helg och hoppas lördagskänslan infinner sig!

  1. Sånt gör inte jag ha ha 🙂 Jag bara målar. Fast å andra sidan är skåpen inte i högblankt material utan i trä och då är det nog enklare.

 2. Hej Emma,
  Jag har en fråga; min man fyller år snart och jag vill gärna köpa honom en morgonrock. Enkelt kan tyckas, men de bleknar ju i färgen! Har du något förslag? Prisklass runt 1000-2000, gärna matchande tofflor.

 3. Kollade precis på andra avsnittet av Timjan tupp och tårta, alltså sån feelgood! Skrattade så jag grät under smaktestet 😂 jag är nog också en supersmakare 😁 sjukt smart trick med ljusen och hett vatten, det kommer att användas här hemma! Vet du hur namnet på programmet ”kom till”? Det är ju lite udda och har svårt att se en direkt koppling såhär en lördagskväll 😊

  1. Ha ha det var en avdelning på SVT som kom på namnet (de har avdelningar för sånt). Tror man kan tänka att allt finns med; kryddor, kött och desserter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *