Att ha kaos en trappa upp.

 

Häpp …

Såhär ser det ut rakt fram i Leos rum just nu … Det är det gattet han har sängen i om ni kanske minns? Ja, bara halva väggen är målad och det finns en mycket rimlig förklaring till det vilket ni kommer få se sen när det är klart. Och den undre färgen är alltså den jag blandade till på Colorama Ystad häromdagen – visst blev den bra? – och den övre är den gamla. Målade även in elementen den här gången (tacka gud för handhållen färgspruta) eftersom de annars skulle sticka ut allt för mycket med sitt lysande vita.

Denna delen är alltså fortfarande i kaos, men jag har börjat försöka få lite ordning på det andra.

 

 

Vi var på Emporia idag där jag hittade lite nytt till Leo;

Harry potter-väska och tavla från den där butiken jag aldrig minns namnet på men som ligger mitt emot frozen yoghurt-stället, samt kuddar och lite tyg från Indiska som hade 20%. Han vill ha lite ”coolare” prints och tavlor nu när han är sju såklart – tavlan från Prag och målningen från Alexander kommer få hänga kvar (de är tydligen coola nog) men det ska in lite Harry Potter och lite Minecraft och sådär. Phju. Att inreda barnrum blir svårare och svårare ju äldre de blir.

 

 

Ni ska få en större helhet sen såklart när det inte är målarpapp och stök överallt, men skåpet fick sig en omgång färg det också (var vitt innan) och där står nu leksaker och böcker på rad och ser städat ut i kanske en kvart till. Mest längtar jag till att sovgattet ska bli klart så att man kan få dit säng och allt igen – det är ju just sängen som gör allra mest i ett rum enligt mig och innan det är fixat känns inget klart. Men rummet är iallafall målat inklusive två skåp och ett par bordsben och det är inte så illa för en helg tycker jag – två tredjedelar av rummet är nästan iordningställt och nu väntar vi bara på den sista pusselbiten.

Sen ska ni få se en helhet, lovar.

 

 

10 kommentarer till “Att ha kaos en trappa upp.

 1. Snyggt! Spännande se vad du hittar på på halva väggen?
  Använder du även väggfärgen till elementet el vad har du där?

  1. Nej där är det lackfärg 🙂 Egentligen är ju elementfärg bäst men det gick inte att bryta rätt kulör, så jag tog lackfärg.

 2. Åh så spännande , vilken handhållen färgspruta har ni ? Är på jakt efter en jag med och tar tacksamt emot tips 🙏🏼

  1. En jag köpte i färgaffären för ett år sen ungefär. Bästa tipset är att köpa i just färgaffär, då får du saker som är anpassade för vad du ska ha den till 🙂 Så in och kolla lokala utbudet!

 3. Men så fint det kommer bli! Själv har jag precis börjat mig på att måla lite smått och jag känner redan att jag börjar få blodad tand 🙂
  Min son blir 7 i början på året och vill också ha lite mer coola grejer. Tack för all inspiration du ger!

 4. Jisses! Det var ju typ igår du var gravid med Leo och moffade kladdkaka, limhamnsbomber och oboy och var allmänt underbar och nu….är han ett barn som vill ha ett COOLT rum!

 5. Bästa bokstavstavlan för honom är då Corpus Garamond, men den har du säkert koll på! Så snygg och bang on på anatomi 🙂 Min kille älskar den!

 6. Hallåj! Härlig inspiration varje gång- tack så mycket! Den där ’Harry Potter- affären”….råkar de ha en webshop? Vet en som skulle ääälska väska, poster ja-allt med Harry Potter! Skulle bli så glad och tacksam om du kom på namnet. Tack på förhand. H. Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg