Att ha ett litet kökshej!

 

Hej tisdag och hej från köket!

Idag blir en såndär halvstressig dag med Leos teknik-fritids som startar tidigt (tar ett tag att komma in i rutinerna) men det ska nog ordna sig framöver – ska bara få in det i ryggmärgen att på tisdagar är det klockan två som gäller och inget annat. Och Noah verkar ha fått både min och Leos förkylning för han nyser som en galning och låter lite kraxig, så honom kommer jag hämta tidigare i vilket fall så han kan få vila lite. Ingen feber, men man vet ju själv hur sänkt man kan bli bara av den rinnande näsan liksom.

Men iallafall; hej från köket! Såhär ser det alltså ut. Fortfarande. Det var ju inte så längesen det fick ny färg och jag har noll planer på att göra om just här på länge än.

 

 

Hade planerat att gå ut och klippa mig lite äppelkvistar att sätta i vasen, men det visade sig att mannen redan gått bananas i trädgården och sågat ner allt han kunnat nå så det fanns inte några grenar kvar för mig i ögonhöjd att klippa av. Så kan det gå ibland. Man får vara med när det händer.

Så denna tisdag ska jag alltså spendera med att jobba ihop det jag hinner innan det blir hämtning av förkyld liten och lämning av oförkyld stor, kanske kommer Världens Bästa Hantverkare och fortsätter det han påbörjade igår, jag ska se om jag har allt hemma för en god pasta ikväll och så kanske vi hinner med att baka något om barnen ändå är hemma.

Jupp. Det ska nog bli dag av det här också.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ett litet kökshej!

  1. Du beskriver en helt vanlig vardag på ett så fint sätt tycker jag!
    Själv har jag just kommit hem efter en stressig dag på jobbet, landar på altanen nu, sedan blir det nog lite trädgårdsarbete och frisk höstluft.

  2. Håller med, det känns alltid så himla mysigt att läsa om era, helt vanliga, dagar. Du är väldigt bra på att berätta helt enkelt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *